Farklı ilaca geçin siz de, yarısı da fazlaBende 5 haftalık gebeyim yarısını yutuyorum tümünü değil
Bende 1 buçuk ay kullandım hamileyken.. evet vücut gerektiği kadarını aliyo geri kalanını atıyor çok şükür şuan bebegim 64 günlük göz teması kuruyor bir sıkıntı yok ama doktorum bana 1.5 aydan sonra kullanma onu dedi. Banada eczane vermişti bende çok korkuyordum şükür bir sey olmadiKağan Kocatepe ilgisi yok demişti bir videosunda. Bir iki yerde daha okudum. Yalan haber, zaten folik asit vücutta tutunan bir madde değil, her gün atılıyor vücuttan yazıyordu. Şimdiki doktorum da öyle diyor. Ben de kullandım 3 ay malesef. İnşallah yanlış haberdir.
Çok sevindim. Sağlıkla büyüsün inşallah. Darısı başımızaBende 1 buçuk ay kullandım hamileyken.. evet vücut gerektiği kadarını aliyo geri kalanını atıyor çok şükür şuan bebegim 64 günlük göz teması kuruyor bir sıkıntı yok ama doktorum bana 1.5 aydan sonra kullanma onu dedi. Banada eczane vermişti bende çok korkuyordum şükür bir sey olmadi
Doktorum folbiol önerdi kendi başıma degistirmek istemiyorumFarklı ilaca geçin siz de, yarısı da fazla
Doktor başka ilaç önermez çünkü devlet karşılamıyor. Ayrıca bi kansızlık vs yoksa folbiol alınması gerekenin 10 katı. Siz bilirsiniz tabii ki fazla folik asit alımının etkileri, zararları araştırmalarla gösterilmiş, doktorunuza danışın önceDoktorum folbiol önerdi kendi başıma degistirmek istemiyorum
Bende kansızlık ve d vitamini düşüklüğü varDoktor başka ilaç önermez çünkü devlet karşılamıyor. Ayrıca bi kansızlık vs yoksa folbiol alınması gerekenin 10 katı. Siz bilirsiniz tabii ki fazla folik asit alımının etkileri, zararları araştırmalarla gösterilmiş, doktorunuza danışın önce
PekiBende kansızlık ve d vitamini düşüklüğü var
İlk randevum devlet hastanesindeydi oradaki doktor folbiol yazdı. Sonraki hafta özele geçtim, bulunduğum şehirdeki iyi doktorlardan, bana folik asit kullanıyor musun dedi, gebelik öncesi kullanmadım ama devletteki doktor folbiol verdi ona başladım dedim. Yüksek doz bir ilaç imkanın varsa farklı bir folik asit kullan yoksa da iki günde bir iç demişti. Bir iki hafta devam ettim iki günde bir şeklinde sonra içim rahat etmediği için farklı bir markaya geçtim. Gebelikte unutkanlık oluyor, sürekli acaba dün içmişmiydim diye düşünüyordumDoktorum folbiol önerdi kendi başıma degistirmek istemiyorum
Bende.ozele gidiyorum üstelik iyi bir doktor doktorumdaİlk randevum devlet hastanesindeydi oradaki doktor folbiol yazdı. Sonraki hafta özele geçtim, bulunduğum şehirdeki iyi doktorlardan, bana folik asit kullanıyor musun dedi, gebelik öncesi kullanmadım ama devletteki doktor folbiol verdi ona başladım dedim. Yüksek doz bir ilaç imkanın varsa farklı bir folik asit kullan yoksa da iki günde bir iç demişti. Bir iki hafta devam ettim iki günde bir şeklinde sonra içim rahat etmediği için farklı bir markaya geçtim. Gebelikte unutkanlık oluyor, sürekli acaba dün içmişmiydim diye düşünüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?