Ne zaman başladın canımMerhabalar
Ben Folbiol kullanıyorum.
Doktor mu yazdı peki canımBende kurtajdan sonra basladim simdi tekrar gebeyim ama doktor biraktirmadi bisi olmaz dedi anlamadim,cokta duydum agir oldugunu, neden biraktirmadi
Doktor tavsiyesiyle mi başladın canımBen kullanıyordum ama doktor gebelik başladığında diğer folik asitler hergün alınırken bunu 1 er gün arayla içmemi söyledi nedenini sorunca da içeriğinin ağır olduğunu söyledi. Muadili folio falan var düşünürseniz hem 1 kutu 3 ay gidiyor
Evet doktor yazmisti,acaba bi gun araylami icsem napsam ya kafam karıştı,Doktor mu yazdı peki canım
Sağlık ocağı hamile kalmadan önce önermişti ki zaten sağlık ocaklarında sgk nın karşıladığı tek ilaç bu diye biliyorum. Başladım ama hamile kalınca doktor normal folik asitten 30 kat ağır olduğunu söyledi bende vinelac kullanıyorum şimdi içinde envai çeşit vitamin de var. Hamilelik için uğraşırken vitamin eksikliği de gebeliği geciktirebiliyor. Onun için iyi araştır canım folik asitiDoktor tavsiyesiyle mi başladın canım
9 aydır kullanıyorum canım.Ne zaman başladın canım
Ben kullanamya başladım bir haftadır canım. Benim de bir düşüğüm oldu Aralık ayında o zaman doktor vermişti. Kürtaj olunca paket yarımkaldı atmamıştım. Şimdi yeniden başladım. Ama şuan tam içmiyorum ilacı ikiye kırıyorum yarım yarım alıyorum hergün bir. Çünkü biraz ağır bir folik ait diye biliyorum. Bu yüzden günlük yarım tablet alıyorum.Merhaba arkadaşlar 1 ay önce ikiz bebeğimi kaybettim ve takrar bebek sahibi olmak istiyorum belki erken bir zaman ama Allah ım hayırlısını versin inşallah aranızda FOLBİOL (folik asit) kullanan var mı acaba yardımcı olur musunuz
Bende bir haftadır başladım. Gebe değilim henüz. ama ben de yarım yarım içiyorum şuan. Normal tablete mi çevirsem bende gebe kalırsam sizinki gibi gün aşırı alırım.Ben kullanıyordum ama doktor gebelik başladığında diğer folik asitler hergün alınırken bunu 1 er gün arayla içmemi söyledi nedenini sorunca da içeriğinin ağır olduğunu söyledi. Muadili folio falan var düşünürseniz hem 1 kutu 3 ay gidiyor
Merhaba arkadaşlar 1 ay önce ikiz bebeğimi kaybettim ve takrar bebek sahibi olmak istiyorum belki erken bir zaman ama Allah ım hayırlısını versin inşallah aranızda FOLBİOL (folik asit) kullanan var mı acaba yardımcı olur musunuz
Ben de folbiol kullanıyorum ama her gün içiyordum sıkıntı olur mu kiBen kullanıyordum ama doktor gebelik başladığında diğer folik asitler hergün alınırken bunu 1 er gün arayla içmemi söyledi nedenini sorunca da içeriğinin ağır olduğunu söyledi. Muadili folio falan var düşünürseniz hem 1 kutu 3 ay gidiyor
Aynen çoğu doktor ya yarım tavsiye ediyor ya da bir içilirse gün aşırı alın diyor. Onunla uğraşacağına folio vinelac falan var canım hamilelik boyunca da kullanılıyor bence ona geçebilirsinBende bir haftadır başladım. Gebe değilim henüz. ama ben de yarım yarım içiyorum şuan. Normal tablete mi çevirsem bende gebe kalırsam sizinki gibi gün aşırı alırım.
Doktoruna danış bence canım nette içeriği ağır diyor herkes muadillerine bakabilirsin. Gerçi bende hamilelikten önce 2 ay falan her gün içtim. Hamile kalınca çok ağır çocuğa dedi doktor o yüzden bıraktımBen de folbiol kullanıyorum ama her gün içiyordum sıkıntı olur mu ki
Bencede ya bu hapıda isteyerek hiç içmiyorum biliyor musn. Psikolojik oalrak da içek hiç istemiyorum. Bebeğimi kaybettimya bu ilacı kullanırken bana onu hatırlatıyorAynen çoğu doktor ya yarım tavsiye ediyor ya da bir içilirse gün aşırı alın diyor. Onunla uğraşacağına folio vinelac falan var canım hamilelik boyunca da kullanılıyor bence ona geçebilirsin
Tamam canım ben de 1 gün arayla içeyim kutu bitince daha hafif bi folik asit geçeyimDoktoruna danış bence canım nette içeriği ağır diyor herkes muadillerine bakabilirsin. Gerçi bende hamilelikten önce 2 ay falan her gün içtim. Hamile kalınca çok ağır çocuğa dedi doktor o yüzden bıraktım
Folik asit olarak hep folbiol kullandım. Bazen yarım bazen tam olarak. Tüp bebekte de kullandım. Tekrar hamiş olursam yine folbiol kullanırım heraldeMerhaba arkadaşlar 1 ay önce ikiz bebeğimi kaybettim ve takrar bebek sahibi olmak istiyorum belki erken bir zaman ama Allah ım hayırlısını versin inşallah aranızda FOLBİOL (folik asit) kullanan var mı acaba yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?