• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Folbiol Adetliyken kullanılır mı?

lahmacun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2009
5
0
86
İstanbul
Merhaba kızlar... Bende polikistik over vardı doktorum 3-4 ay diane doğum kontrol hapı kullandırdı ve sonunda kistim yok oldu.
Şimdi 2. çocuğuma hamile kalmak istiyorum doktorum coraspin ve folbiol verdi, 3 ay boyunca günde 1 tane kullanacam.
Bu ilaçları adetliyken başlamalı mıyım yoksa adet bitince mi başlayayıım. Adet dönemlerinde de sürekli kullanılır mı?
Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim....
Teşekkürler...

Merhaba kızlar... Bende polikistik over vardı doktorum 3-4 ay diane doğum kontrol hapı kullandırdı ve sonunda kistim yok oldu.
Şimdi 2. çocuğuma hamile kalmak istiyorum doktorum coraspin ve folbiol verdi, 3 ay boyunca günde 1 tane kullanacam.
Bu ilaçları adetliyken başlamalı mıyım yoksa adet bitince mi başlayayıım. Adet dönemlerinde de sürekli kullanılır mı?
Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim....
Teşekkürler...

bunlarin öyle bi baslama zamani oldugunu sanmiyorumm..ben ikisinide kullaniyorum ..sen basla hemen ..regli neyi beklemene yada bitmesine gerek yok..kan pihtilasmasimi var. nicin coraspin verdi doktorun.bende pihtilasma var bu yüzden kullaniyorumm:6:ben ikisini regl dönemindede kullaniyorum hic birakmadim öyle bi zararinida görmedim ...

Son düzenleme:
Bende pıhtılaşma yok. Coraspini adet döneminde kullandığımda sakıncası olur mu diye korkuyorum.
Kanı sulandırdığı için reglinin fazla olması zararlı olur mu?

Bende pıhtılaşma yok. Coraspini adet döneminde kullandığımda sakıncası olur mu diye korkuyorum.
Kanı sulandırdığı için reglinin fazla olması zararlı olur mu?

valla canim ben kullaniyorum regl döneminde hicte öyle cok kanamam olmadi:30:..ama istemiyosan sen kulanma o dönemde ..cünkü regl dönemi kullanmayanlarida duydum:31:

Back