FOCUS T25 workout

aynen ben de kaynanamdayken koşu bandına çıktım,kondüsyonum bayaa artmış maşallah...eskiden koşu bandında koşmak beni öldürürdü,sadece düşük tempoda yürümek isterdim

Kızlar merhaba. Bende focus t 25 e başlamayı düşünüyorum. Tecrübenizden faydalanmak için fikirlerinizi almak istiyorum.
Şimdi ben programa tam olarak uymayı düşünmüyorum. Haftada 3 gün yüzmeye gidiyorum. Yüzdüğüm günler dısında hergün program sırasını takip edeceğim. Bu şekilde kendimi planladım. Yorucu bir program olduğunu bildiğim için yüzme günlerime eklemek fazla zorlayıcı olur diye düşünüyorum. yol gösterici fikirlerinize ihtiyacım var.

bence gayet güzel düşünmüşsün
1 gün de dinlenme ver kendine

Callen t25 kesmedi galiba insanityde nefes alabildin mi merak ettim
Bak simdi aklima dusurdun t25/e baslamadan insanity nin testini yapip not almistim sayilari bide simdi deniyim ilerleme ne durumda
Valla insanity uzun ya cok yoruyor beni cesaret edemem sonra sporu toptan birakmiyim
Shaun tnin son cikardigi bir programda var bakayim bi dedim oda pek fena gozukuyor

çok yoruluyorsun sonra ara oluyor,zor ama yapılamayacak bir şey değil
bu arada elma diyetine başlayayım dedim,kızlar çok iyi sonuç aldılar,yaptım süt gitti,yine çok yemeğe devam yanii,spora da devam

Bende haftaya betaya basliyorum alpha da bi degisiklik yok vucutta ah su bogazimi tutabilsem gun icinde iyide aksam olunca yorgunlugun acisini atistormaliklardan cikariyorum ee haliyle vucuttada degisim olmuyo maalesf
aynen bende de hiçç değişim yok ama spor yapmak çok iyi
hatta beden ölçülerim arttı,okadar fazla yiyince böyle oluyor...az yediğimde de sütüm azalıyor.ne yapalım elden bir şey gelmiyor..spora devamm :)))

yahu ben bu t25e kaç kere başliyim dedim yok yapamadım olmuyo çok zor halbuki insanity yi yaptım bitirdim en az 45 dakika o hatta bazı günler 1 saati geçiyor. onu yapabiliyorum bunu yok imkanı yok 15. dakikadan sonra bitiyorum

hadi ya çok şaşırdım
t25 okadar zor değil aslında

ben kendim icin indirmistim tum bolumlerini,esime gosterdim o basladi adamda bagimlilik yapti,sabah ise gitmeden kalkip programa gore egzersiz yapiyor..
bende cilizligimin arkasina siginip suan icin erteliyorum

ben kendim icin indirmistim tum bolumlerini,esime gosterdim o basladi adamda bagimlilik yapti,sabah ise gitmeden kalkip programa gore egzersiz yapiyor..
bende cilizligimin arkasina siginip suan icin erteliyorum
harikaa yaaa
maşallah eşine
ya zaten bir kere sporun zevkini aldığın zaman bırakmak istemiyorsun

callanım hayırlı olsun kuzum size katılmak okadar çok isterdimki kıskanıyorum sizi ama bukadar hızlı sporlar yapamıyorum malum yaşlılık umarım fıstık gibi olacaksınız.

callanım hayırlı olsun kuzum size katılmak okadar çok isterdimki kıskanıyorum sizi ama bukadar hızlı sporlar yapamıyorum malum yaşlılık umarım fıstık gibi olacaksınız.
ay sağol yasommm
yaşlılık değil de herkese uygun bir spor var yasom,mesela ben de hiç plates yapamıyorum,çok zor geliyor gerçekten
ben de ilk leslie ablayla sevdim sporu

Kızlar merhaba programa devam eden var mı hala
t25e dün başladım ama ilk 10 dakikayı ancak yapabiliyorum dün cardio günüydü 10 dakika dayandım sonra bölgesel karın videolarına 25 dakikaya tamamladım valla bırakmayı düşünmüyorum ilerledikçe hepsini tamamlayabilirim diye düşündüm ama görücez bakalım. Jillian 30ds yapıyordum geçen ay, dizimden sakatlanınca bırakmıştım T25in faydasını görürüm inşallah sakatlanmadan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…