FOCUS T25 workout

T25`i burdan sizin sayenizde kesfettim,farkli sitelerdeki yorumlari okudum ve kafama yatti :KK45: hadi bakalim indiriyorum simdi:cool:
gelismeleri yazarim.

M Mistik Kedi nerelerdesin kiz
Bugun total body gunu hadi bakalim bebis uyurkennyapayimda aklimdan ciksiin
Bu arada callen seninde mi bebis var benimki 1 yasinda bende emziriyorum

yaptım yaptım :KK66: acayip zorlandım ama ağlayacaktım artık :KK48:
ne kadar da zordu o öyle
sen de zorlandın mı ?

yarın ab intervals var :KK5:

Son düzenleme:
var mı gelişme ?
canım diyette yapan arkadaşlara sor istersen
ben düşük kalori diyip duruyorum ama çokkk yiyiyorum
galiba bu halimle kendimi beğeniyorum artık,hiç kilo verme isteği duyamıyorum
bir de selülit filan kalmadı neredeyse,vucut olarak cok güçlendim
yemek yediğimde,çok yesem de karnım çıkmıyor v.s. cok yararını görüyorum ama ölçülerde fazla bir değişme yok

Selam kizlar ben dun yapamadim ya disaridaydik eve gec gedik ab yi yapamadim simdi yapicam aksamda cardio yapip yarin lower focus yapicam insallah
Callencim ah o disler bizide mahvesiyor zaten uykusuz bir cocuk bide dis zamanlarinda sabahliyoruz valla .sabahlasakta onun enerjisinde bir kayip yok ben aygin baygin geziniyorum inan

Selam kizlar ben dun yapamadim ya disaridaydik eve gec gedik ab yi yapamadim simdi yapicam aksamda cardio yapip yarin lower focus yapicam insallah
Callencim ah o disler bizide mahvesiyor zaten uykusuz bir cocuk bide dis zamanlarinda sabahliyoruz valla .sabahlasakta onun enerjisinde bir kayip yok ben aygin baygin geziniyorum inan

Bugün cardio & lower focus var :KK25: Evet dediğin gibi yaparsan arayı kapatmış oluyorsun. Bekliyorum buraya yazmanı, takipteyim ona göre :KK66:

aynen ben de o haldeyim...nasıl hem bukadar uykusuz hem bukadar enerjileri oluyor,bir de bizim hanımın iştahı da yok..hayırlısı,buna da şükür:))
ben 1 hafta kaynanamdayım kızlar t25e ara vermek zorundayım mağlesef ama boş durmayacağım,banyoda filan squat yaparım,çaktırmadan bir şeyler yaparım:)) lohusayken de kaynanamda kalmıştım, gizliden sürekli basit spor hareketleri yapma peşindeydim :)) basit de olsa bırakmamak lazım :))

Kizlar ikinxi hafta birinci gun tamamdir ilk defa ara vermeden tamamladim onumde saygiyla egiliyorum darisi yarina total body e diyicem ama sanmiyorum push up lar beni yerle bir ediyor

Vallahi var desem yalan olur
Lakin jillian 30 day yapmistim sikilastim zaten sonra buna basladim ancak yediklerimde ipin ucunu kaciriyorum hala maalesef ancak her gecen gun performansim artiyor onceden kosu bandinda 1 km 7 de falan anca kosardim dun 9.5 speed te 3 km durmadan kosabildim hicte yorulmadim zamanim olsa daha kosardim o hizda bile nefesim rahatti bu acidan cok faydasi oldu.videolari ozellikle ilk zamanlar total body deki push uplari hic yapamiyordum simdi yapabiliyorum
nasıl gidiyor peki değişim var mı

X