- 18 Ağustos 2013
- 3.254
- 2.931
- Konu Sahibi CallanPinckney
T25`i burdan sizin sayenizde kesfettim,farkli sitelerdeki yorumlari okudum ve kafama yatti hadi bakalim indiriyorum simdi
gelismeleri yazarim.
gelismeleri yazarim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendin için, sağlığın için çok güzel bir karar almışsın:)))T25`i burdan sizin sayenizde kesfettim,farkli sitelerdeki yorumlari okudum ve kafama yatti hadi bakalim indiriyorum simdi
gelismeleri yazarim.
M Mistik Kedi nerelerdesin kiz
Bugun total body gunu hadi bakalim bebis uyurkennyapayimda aklimdan ciksiin
Bu arada callen seninde mi bebis var benimki 1 yasinda bende emziriyorum
yaptım yaptım acayip zorlandım ama ağlayacaktım artık
ne kadar da zordu o öyle
sen de zorlandın mı ?
yarın ab intervals var
var mı gelişme ?Harîka canın tebrik ederim
Ben de bu hafta betaya grçiyorum artık:))
Zorlanmam mi ikinci tekrar sinavli hareketlerin yarisini yapamadim valla ya
Yarin daha sakin en azindan totomuz yer gorecek :)
10 aylık canım:))M Mistik Kedi nerelerdesin kiz
Bugun total body gunu hadi bakalim bebis uyurkennyapayimda aklimdan ciksiin
Bu arada callen seninde mi bebis var benimki 1 yasinda bende emziriyorum
canım diyette yapan arkadaşlara sor istersenvar mı gelişme ?
Selam kizlar ben dun yapamadim ya disaridaydik eve gec gedik ab yi yapamadim simdi yapicam aksamda cardio yapip yarin lower focus yapicam insallah
Callencim ah o disler bizide mahvesiyor zaten uykusuz bir cocuk bide dis zamanlarinda sabahliyoruz valla .sabahlasakta onun enerjisinde bir kayip yok ben aygin baygin geziniyorum inan
aynen ben de o haldeyim...nasıl hem bukadar uykusuz hem bukadar enerjileri oluyor,bir de bizim hanımın iştahı da yok..hayırlısı,buna da şükür:))Selam kizlar ben dun yapamadim ya disaridaydik eve gec gedik ab yi yapamadim simdi yapicam aksamda cardio yapip yarin lower focus yapicam insallah
Callencim ah o disler bizide mahvesiyor zaten uykusuz bir cocuk bide dis zamanlarinda sabahliyoruz valla .sabahlasakta onun enerjisinde bir kayip yok ben aygin baygin geziniyorum inan
nasıl gidiyor peki değişim var mıKizlar benim ikinci haftada tamamdir
nasıl gidiyor peki değişim var mı