- 8 Nisan 2013
- 1.427
- 793
-
- Konu Sahibi CallanPinckney
Aynen yapmadan uyumak yok. Programa tam uyalım. Yarın Speed 1.0 varKizlar be jillian 30 dayden sonra basladim
Ki jillianda pek kolay degildir hani bende zorlanmistim.ama 1 haftaya kondisyon artmaya basliyo bence yilmayalim
M Mistik Kedi bende duzenli yapmaya basladim bugun alpha cardio ile daha oncekiler hep eksik oldu bakalim bu sefer yapmadan uyumak yok
Aynen yapmadan uyumak yok. Programa tam uyalım. Yarın Speed 1.0 var
spor geçmişim baya iyi ama ona rağmen zorlandım nefesim falan gitti yani :) yarın yine denicem baktım olmuyo leslie devam :)Uzun süredir spor yapmıyorum ben de. Kaç haftadır başlayayım diyordum bir türlü yapamıyordum. Bugün gözümü kapatıp yaptım valla cardioyu. Acayip zorlandım ama bırakmadım. Yani spora benden daha uzak olacağını zannetmiyorum :) Acayip tembel, üşengeç ve kassız biriyim. Bence sen de zorla kendini. Çok yorulduğun yerlerde Tanyanın yaptıklarına geç.
Arkadaşlar ben uzun zamandır spor yapmıyodum bugün t25 cardio ile başliyim dedim olmadı tabi :/ başta bi süre leslie 5 mil yapıp sonra t25e başlamayı düşünüyorum sizce nasıl olur?
spor geçmişim baya iyi ama ona rağmen zorlandım nefesim falan gitti yani :) yarın yine denicem baktım olmuyo leslie devam :)
torrentten canımKızlar nerden indirdiniz link paylaşır misiniz rica etsem
gaz lam basının fitili,ben alfaya başladığımda 58-59 kiloydum ve hala öyleyim,biraz fazlaca yedim bundan kilo kaybı yaşamadım,bel kalça oranlarımda da yaklaşık 1er cmlik incelmeler oldu,az kalorili beslenseydim cok etkisini göreceğime eminim..betada yediklerime dikkat edeceğim bakalım,hem beta egzersiz oalrak daha yoğunCnm alpha sonuclarin nasil
aynen öyle haklısın teşekkür ederim :) leslie 5 mil bana çok basit geliyor onda hemen ilerleyip kendimi kondüsyonumu toparlayıp iki hafta sonra daha ağır bi cardio denemek istiyorum bu t25 olur başka bir şey bulursam da deneyebilirim ama t25i istiyorum burayı takip etmeye devam edicem :)ben betadayım, ama ayagımı incittim az ara vermek zorunda kaldım. ben bundan once jillian yaptım,leslie yaptım t25 e başladığımda bu ne yaa demiştim. Leslie ve açık hava da yürüyüş başlığındaderya1970 paylaşmıştı. Max nabzını geçersen yağ değil kas yakarsın diye. sen şimdi hiç hareket etmeyen biri isen ilk başladığında çok yorulacaksın ve o limiti hep aşacaksın. Gerek yok. Yağ yakayım derken kaslarını kaybetme!!. leslie5 mile de büyük hedef bence.
ilk önce 3-2 ile başla hergün yap ama. Genelde insanlara bi gaz geliyor başlıyor,sonra anteramanın zorluğu vucudun hamlık ağrıları derken vazgeçiyor. Spor istikrarlı yapıldığında yarar sağlar. O yüzden yavaş yavaş alıştır. T25 kaçmıyor :) ki Shaun T. süper süper programlarla geliyor. Neyse çok uzattım. Ben sağlam spor yaparım, benim nacizhane tavsiyem kendine 3 hafta süre ver. ilk hafta haftada 6 gün 2-3 mile yap, 2. hafta 3-4 mile, 3. hafta 4-5 mile. sonra hazırsın t25 e :) Kolay gelsin.
Leslie hafif geliyorsa jillian denemelisin, sonra t25e geçersinaynen öyle haklısın teşekkür ederim :) leslie 5 mil bana çok basit geliyor onda hemen ilerleyip kendimi kondüsyonumu toparlayıp iki hafta sonra daha ağır bi cardio denemek istiyorum bu t25 olur başka bir şey bulursam da deneyebilirim ama t25i istiyorum burayı takip etmeye devam edicem :)
Canım ben az kalorinin uzun yaşam ve sağlık için gerekli olduğuna inanıyorum, biliyorum kas kaybı yaşayacağım ve metabolizma hızım düşecek ama vucudum da buna adapte olacak, ömür boyu iki öğün ve az yemek istiyorumkızlar,
bu ağır sporu yaparken az kalorili beslenmeyin sakın..
Canım ben az kalorinin uzun yaşam ve sağlık için gerekli olduğuna inanıyorum, biliyorum kas kaybı yaşayacağım ve metabolizma hızım düşecek ama vucudum da buna adapte olacak, ömür boyu iki öğün ve az yemek istiyorum
Az dediğim 1000kcal
Aslında jillian da olabilir o zaman ben başta birazcık leslie ile kendime geleyim sonra jillian abla sonra t25 yaparım çok teşekkür ederim yine takip edicem bu başlığı :)Leslie hafif geliyorsa jillian denemelisin, sonra t25e geçersin
Jillîan 30 day shred level 1 ile başla, 4 gün zorlanırsın ama sonra kolaylaşır
Anladım semicimMetabolizma hızın azaldıktan sonra az yemenin kas kaybı yaşadıktan sonra çok spor yapmanın bir anlamı yok ki.. Ben de genelde 2,5 öğün şeklinde besleniyorum ama gerekli besinleri alıyorum. 1000 kcl ı geçtim mi diye hesap yapmıyrum. Bence dikkatli olmalısın.
ben neden çok spor yapıyorum yaşlanınca zaten azalacak metabolik hızım, şimdi ne kadar up yaparsam o kadar iyi. yaşlılıkta da kalori hesabı yapmak hiç ama hiç istemiyorum.. Aslında bakarsan sporuda böle heasplar yapmamak iiçin yapıyorum. Bana kattığı extra güzellikleride unutmamamk lazım tabi
Anladım semicim
Sana birley soracağım hangi spor sütyenini kullanıyorsun, ben benimkinden memnun değilim, zaten emzirdiğiiçîn sarkmam var
Bir de t25 yaparken spor ayakkabı giyiyormusun
Giyiyorsan hangi marka
Çok sağol canımvalla canım ben morhipodan 2 tane aldım, biri adidas biri nike. adidas sıkıyor, hiç memnun değilim. ama nike harika! hissetmiyorum bile. spor ayakkabısı tabi giyiyorum, acıyor ayaklarım. spor ayakkabısında da tercihim nike ya da new balance.
spor ayakkabısı belki markadan markaya değişebilir ama nike spor brası çok iyi. sortunuda almıştım. pembe pembe takım oldular. Morhipo da indirim çekleri oluyor 30-40 tl 150 tl ve üzeri. boyner guvencesı oldugu ıcın gozumu kırpmadan alıyorum :)