FOCUS T25 workout

sağol canım :):):)

dün speed 1.0 yapamadm, hava cok guzeldi 18bin adım attım yürüdüm :) bir de squal challange a başladım 3.günümdeyim:) t25 i tabiki yapacağım bugün hava kötü zaten. Ayrıca bugun dukan günüm :) sen yapıyor musun perşembeleri dukan?
çok güzel
benim gün algım kayboldu,gece gündüz uykusuz zombi gibiyim..kızımın dişleri çıksa da ben de düzene girsem

semicim bugun total body circuit yaptım,kızım uyandığından ab intervals yapamadım,onu da yarın yapacağım.pazar dinlenme
sen neler yaptın?
iyi haftasonları:))

4a79989a125830e6fdc01c8eba56f8d7.jpg

bir gün böyle bir karnım olacak mı acaba

Merhaba canım:) tam bugün diyet düşünmüşken başlığını gördüm:) bu sporu yaperkwn diyeti nasıl uyguluyorsun peki? Bende başlamayı düşünüyorum da:)

Selamlar. Ben de bugün cardio ile başlıyorum focusa. Bu başlığı görünce çok sevindim. İlk haftam.
Daha önce bir kaç kere başlamıştım ama devamını getiremedim.
Bu sefer kalıcı olması dileğiyle :KK52:

Merhaba canım:) tam bugün diyet düşünmüşken başlığını gördüm:) bu sporu yaperkwn diyeti nasıl uyguluyorsun peki? Bende başlamayı düşünüyorum da:)
mathcim nasılsın
ben artık kilo veremiyorum 58-59 o ara dolaşıyorum
sağlıklı gıda tüketmeye çalışıyorum,arada kaçırdığım oluyor,bunun dışında kalori kısıtlamasının uzun ve sağlıklı yaşam sebebi olduğuna inanıyorum,bundan genelde 1200 kaloriyi geçmemeye özen göstermeye çalışıyorum
aslında 55 kg kalsam iyi olurdu ama olmuyorsa da yapacak bir şey yok
şimdi t25 ile daha fit ve güçlü hissediyorum,psikolojimi de olumlu etkiliyor
bu yaşam tarzını seviyorum
sporu,kalori saymayı,sağlıklı beslenmeye çalışmayı hepsini seviyorum

Selamlar. Ben de bugün cardio ile başlıyorum focusa. Bu başlığı görünce çok sevindim. İlk haftam.
Daha önce bir kaç kere başlamıştım ama devamını getiremedim.
Bu sefer kalıcı olması dileğiyle :KK52:
selam:)) buraya düzenli bildirim yaparsan,kendini buna zorunlu hissedersen,düzenli spor yapman daha kolay olur
psikolojik şartlanmalar genelde işe yarar

mathcim nasılsın
ben artık kilo veremiyorum 58-59 o ara dolaşıyorum
sağlıklı gıda tüketmeye çalışıyorum,arada kaçırdığım oluyor,bunun dışında kalori kısıtlamasının uzun ve sağlıklı yaşam sebebi olduğuna inanıyorum,bundan genelde 1200 kaloriyi geçmemeye özen göstermeye çalışıyorum
aslında 55 kg kalsam iyi olurdu ama olmuyorsa da yapacak bir şey yok
şimdi t25 ile daha fit ve güçlü hissediyorum,psikolojimi de olumlu etkiliyor
bu yaşam tarzını seviyorum
sporu,kalori saymayı,sağlıklı beslenmeye çalışmayı hepsini seviyorum
Peki bu videoları nerden bulabilirim. Bende böyle günlük yapılma süresi az bi spor yapmayı istiyorum da

Ben bu t25e toplamda iki kere başladım ve en fazla üç gün yapabildim. dördüncü gün pert :oops:
İlk başlarken iyi kısaymış yirmi beş dakika ne olacak ki diyordum :KK70:
Ne oluuuur bu sefer dayanabileyim...

Beta ve Gamma yi düşünemiyorum bile...

Ben bu t25e toplamda iki kere başladım ve en fazla üç gün yapabildim. dördüncü gün pert :oops:
İlk başlarken iyi kısaymış yirmi beş dakika ne olacak ki diyordum :KK70:
Ne oluuuur bu sefer dayanabileyim...

Beta ve Gamma yi düşünemiyorum bile...
her spor 3-4 günden sonra daha kolay hale geliyor

Ben 3 gündür yapıyorum bunu. Aslında daha önce de belirttiğim gibi spora alışkın değilim. İlk gün 25 dk bitti ama 2. gün 15 3. gün 20 dk ancak yapabildim. Fark ettiğimi hissediyorum. Belki kilo vermedim daha ama hafifledim. Rejim yapamıyorum bir yandan maalesef. Bir de kas ağrılarıyla uğraşıyorum. Umarım devam edebilirim. Bir de gece spor yapan var mı? Ben geç saatlere kadar oturan bir insanım. Acaba gece yapsam zararı olur mu? Yani sabahki kadar faydası olmaz onu biliyorum ama zararı olur mu?

Merhaba herkese. Ben de 3-4 gundur T25 yapiyorum ama duzenli yapmayi planlamadigim icin topige yazmayi dusunmemistim. Yine de merak ettim, en uzun suredir yapan sensin sanirim CallanPinckney. Sonuclarin nasil, olculerdeki degisme falan?

Ben 3 gündür yapıyorum bunu. Aslında daha önce de belirttiğim gibi spora alışkın değilim. İlk gün 25 dk bitti ama 2. gün 15 3. gün 20 dk ancak yapabildim. Fark ettiğimi hissediyorum. Belki kilo vermedim daha ama hafifledim. Rejim yapamıyorum bir yandan maalesef. Bir de kas ağrılarıyla uğraşıyorum. Umarım devam edebilirim. Bir de gece spor yapan var mı? Ben geç saatlere kadar oturan bir insanım. Acaba gece yapsam zararı olur mu? Yani sabahki kadar faydası olmaz onu biliyorum ama zararı olur mu?
bilimsel sebeplerini bilmiyorum ama hocalar hep en faydalı olanın sabah uyanınca aç karnına yapılan spor olduğunu söylüyorlar. Güne hızlı metabolizma ile başlayıp gün boyunca yağ yakımı devam ediyormuş. Ama gece yapılan sporda metabolizma güneşe göre uyku modunda olduğu için pek yararlı olmuyormuş. Ve uykuya geçişini de engelliyor gece uykusunu almanı geciktiriyormuş. Gündüz spor gece de kasların dinlenip ertesi güne hazırlanması gerek diyorlar.

bilimsel sebeplerini bilmiyorum ama hocalar hep en faydalı olanın sabah uyanınca aç karnına yapılan spor olduğunu söylüyorlar. Güne hızlı metabolizma ile başlayıp gün boyunca yağ yakımı devam ediyormuş. Ama gece yapılan sporda metabolizma güneşe göre uyku modunda olduğu için pek yararlı olmuyormuş. Ve uykuya geçişini de engelliyor gece uykusunu almanı geciktiriyormuş. Gündüz spor gece de kasların dinlenip ertesi güne hazırlanması gerek diyorlar.
Bu konuda söylediklerinizi duymuştum. Doğru söylüyorsunuz. Ama alternatif olarak araştırmalarım sırasında şu yazıyı buldum. Benim gibi gece yaşayan kişiler için paylaşayım:

"Genelde öğleden önce ve hemen sonrasındaki saatler daha ideal gözüküyor. Çünkü insan metabolizması ışıkla harekete geçiyor. Sabah güneşin doğması sonucu ışık sayesinde uyanıyoruz ve metabolizmamızın hızı artıyor. Bu öğleden önce veya sonrasında en yüksek performans noktasına çıkıyor. İşte bu nedenle sporun da bu saatlerde yapılmasında fayda var. Ama günümüz koşullarında çalışan insanlar için gün ortasında spor yapmak pek de mümkün olmuyor. O zaman yapılacak tek bir şek kalıyor ki kendimize uygun zamanlarda spor yapmak. Sporu hiç yapmamaktansa geç de olsa yapmak. Mesela çıkışı geç saat bile olsa spor salonuna gitmek istiyorsanız mutlaka gidin. Sporun önüne zamanla ilgili hiçbir engel koymayın. Günlük koşullarınıza ne zaman uyuyorsa o zaman spor yapın. Gece geç saatlerde sporun önerilmeme nedeni de şudur. Gece aslında organizmanın dinlenme zamanı başlıyor. Vücut tüm fonksiyonlarını yavaşlatıyor ve kendini uykuya hazırlıyor. Tam bu süreç içinde spora başlandığında vücut yeniden harekete geçiyor ve dinçleşiyor. Böylece gece spor yaptıktan sonra kişinin tekrar uyku durumuna geçmesi uzun bir süreç alıyor. Bu durum kişi için sorun yaratmıyorsa gece de spor yapılabilir. Söylediğim gibi egzersizin ideal saatleri vardır ama bu saate uyamıyorsanız da mutlaka egzersizinizi yapın! "

Zararı yok gibi duruyor yani. Ben denemeye başlıyorum. Günün sporu AB Intervals ile bugün başlıyorum. Yazarım sonuçları.

X