fmf ve hamilelik

tonya

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2008
339
2
kızlar colsıcın ilaç alıyorum günde 1 defa ama hamileyim dr. alma dedi kullanan varmı

selam canim öncelikle gözün aydin:1hug: bende fmf hastasiyim ve günde 2 defa colchuim dispert kullaniyorum ve hamilelik boyuncada ictim ve cok sükür saglikli bir hamilelik gecirdim ve saglikli bir kizim var bence ilacini aksatma ilacini icmessen basina neler gelicegini biliyorsun o cektigin agrilara bebegin katlanabilecekmi genede sen bilirsin insallah sorunsuz bir hamilelik gecirirsin:Saruboceq: mutlaka doktoruna sor ilaci unutma:Saruboceq:

ben de fmf'im. doktorum ilacı bırakmamamı, ağrı ataklarının erken doğuma neden olabileceğini söyledi. ben de devam ediyorum. günde 3 kullanmam gerekirken 2 ye düşürdüm, doktorum 3 kullan demişti gerçi:) ama günde 1 tane ilaç bebek dozuymuş. doktorunla konuş mutlaka.

teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için çok saol rabbim inş. bana da sağlıklı sıhatlı bebek nasip eder

canım cok gecmıs olsun benımde eşim fmf hamilelikte zorlu gecyomus sanırım zor bı hastalık bu resmen illet :umursamaz: ilaçların bebege bı zararı yoksa bırakma bencede sonrası daha zor gecer senın ıcın bı kac doktora sor bence gecmiş olsun canım Allah bebegının saglıkla dogmasını nasp etsinopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…