Uzun süredir göz altı morluklarımdan şikayetçiyim. Aslında onlar hep vardı ama son birkaç yıldır daha çok kafama takıyorum. Her gün kapatıcı kullanmaktan bıktım. Zaten tam olarak asla kapanmıyorlar. Kapatıcı kullana kullana şimdi de kırışıklıklar ve torbalanmalar oluşmaya başladı.
Kusura bakmayın,biraz lafı uzattım ama göz altlarım için nette krem araştırması yaparken FLOXİA PARİS REGARD JEL adında bir kremle karşılaştım. Çok güvenim yok ama yapılan yorumlarda epey övülmüş bu krem. Aranızda kullanan var mı acaba bu kremi? Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim...
ben kullandım ve memnun kaldım..hatta deneme amaçlı bacağımın arakdına varis benzeri mor damar görütntüsü vardı..oraya da sürdüm..kan dolaşımın hızlandırıyor diyor ya, sanırım doğru, çünkü ordaki mor damar görüntüsü hafifledi..umarım sende sonuç alırsın
Cevabınız için teşekkür ederim. Bu konuyu açtıktan sonra kimseden cevap gelmeyince sipariş verip almıştım kremi. Birkaç aydır düzenli olarak kullanmaya çalışıyorum ve sanırım hafifledi göz altı morluklarım. Henüz birinci tüp bitmedi. İkinciyi de kullanıp bitirdikten sonra inşallah daha iyi olacağına inanıyorum.