Baslikla belirttigim gibi flortlestim cocuk cok utangac. Ilk bi senee ayni kursta ve ailelerimizin tanismasiyla hep bakistik ve o kadar utangac ki hic mesaj atmadi konusmadi da. Ben de yazmadim tabi dogal olarak bi sekilde bi bahane bulup konu actim ve sonra konusmaya basladik. Zaten cok asosyal biri bitek ikimizin de bulundugu kurs var. Lise son sinifiz. Cok efendi agir basli bi cocuk. Farkediyorum ama o da benden hoslaniyo bunu belli ediyo. Zaten farketmesem cesaret bulup yazmazdim. Yani suan cok guzel konusuyoruz ve istiyoruz konusmayi da. Ama konu bulamiyoruz ve kendisi soyluyo ben bu konuda biraz acemiyim idare et beni diye. Uc gundur kesintisiz konusuyoruz konu konuyu açıyor ama bundan sonra nasil yapicaz bilmiyorum
bu ayin sonunda yurt disi seyahatimiz var bir haftaligina ve sen gelmezsen ben napicam dedi
ikimiz de gidiyoruz sonuc itibarıyla. Ama o zamana kadar bu gozemimizi bozmak istemiyorum birbirimizi merak ediyoruz konusurkem siritiyoruz bunlar bitmesin istiyorum ki yolculukta daha da samimi olalim. Cok komik sürekli espriler yapiyoruz ama konusucak bisey bulamiyoruz
bi yardim edin ablalarim be