Flört edilen erkek neden telefonda konuşmak istemez, detaya bakar mısınız?

Güzel hikaye umarım benzer mutluluğu bende yakalarım Mutluluğunuz daim olsun. Gerçekten isteyen erkek bir şekilde ulaşıyor ve uğraşıyor.

Bugün istedim ilk an müsait değilim dedi sonra atarsın dedim ve attı. Ben aslında hiç zorlamıyorum hatta iletişimi sürdürme konusunda da ısrarcı oldu. Bende mantıklı buldum bazı açılardan ve başkası da olmayınca şans verdim. Biraz kaygılı biri başta sağlık sorunu vs. diye üstünde durmadım ama zaman içinde özellikle sesli konuşma konusundan kaçınması sinir bozucu oldu. Bunu dile getirdiğimde odaklanamıyorum biraz daha toparlanayım hiçbir türlü iletişimden kaçınmam dedi. Anlayacağınız sakızlaştı. Bende sebebini samimi bulamıyorum artık.

Ben kendimi kapatmıyorum. Sağlıkla ilgili sorunu olunca ve görüşme konusu da gündeme gelince kabul ettim, flört tam olarak sayılmaz bence de. Üstünde durmadan iletişim kurmak ya da tamamen bitirmek en doğrusu. Asıl olarak raporu bitmeden sonraki tavrını merak ediyorum. İçten içe onu bekliyorum esasen.

Anlıyorum ama bu şekilde tüm iletişim kanalları kapanıyor. Zaten dışarı çıkamaz. Ee sesli de iletişim yok, tanımakta zorlanıyorum.

ya evlidir, ya hayatinda biri vardir siz yedektesinizdir. ayagim sakat telde konusamam ne alaka? siz bi kosede durun yani ne uzasin ne kisalsin hesabi.
Bende onu bir köşeye koyup başkalarıyla konuşma düşüncesine bir süredir kapıldım. Raporunun bitmesi samimiyeti konusunda yol gösterecek sanırım.

Ben yokken baya sıkıntı olmuş. Arkadaşlar maalesef bende düzgün adam göremiyorum. Biraz düzgün, sınırını bilen, cinsel imadan kaçınan tipi düzgün biri görünce en azından olur mu belki iyi şeyler olur dedim ama bunlar da yeterli değil tabi. İletişim sürecinin tutarsızlığı bu kez sorun oluşturdu.

Her iki üyede kısa sürede sakinleşir umarım. Burada maksat fikir alışverişi

Nolyo lan yarim saat uyuduydum şurda

Oyy oyyy kaçın kurtulun yaa fake midir nedir belli değil neyi uzatıyorsunuz anlayamadım adam kalmadı sanki başka

Anlıyorum ama bu şekilde tüm iletişim kanalları kapanıyor. Zaten dışarı çıkamaz. Ee sesli de iletişim yok, tanımakta zorlanıyorum.
Tabi ki yüzyüze görüşmek durumunda böyle olunca hiç iletişim kurmamaktan ben de uzaklaşırım. Yüzyüze görüşseniz sık sık sonra mesajlaşma olsa benim için en iyisi öyle ama hem tel de konuşma hem birebir görüşme yok tırt bu çocuk bence çokta sallamayın

Ferhans sen neden birden f. Gülen'e bağladın? Allah evlerine ateşler salsıınn de madem tam olsun djdjdjdajsaj

Ben hoşlandığını vs düşünmüyorum. Çünkü hoşlanan konuşmak isteyen insan merak eder arar sohbet konuşma hiç bitsin istemez. Flört aşaması ilişkinin en heyecanlı en güzel zamanı. Şuan ayarklarının yerden kesilmesi lazım hiç mi flört etmedik canım. Adam istese kafanda bu belirsizlikleri yaratmazdı hiç istekli davranmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…