flormarın vucut yuz bronzlaştrcı alııgı olan varmı kızlar

pembecandy

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2013
281
2
16
34
İstanbul
$images.jpg bu allıktan lazım elınde olan kullnmyan varmı brtonzlaştrı olanını ama

Bu yok ama cik markalisi var.hic kullanmiyorum.istersen resim cekerim.bunun fiyatina veririm sana.istersen baba ulas canim .

H&M'nin var tatlim bende 15 liraya veriyorum buyuk baya hic kullanilmadi acilmadi bile. Daha once kullanmistim cok memnun kalmistim ondan aldim ama gerek kalmadi bronzlasicam haftaya zaten hehe :)

Ortadaki ^_^

Eklentiler

• $1401426505458.jpg
    $1401426505458.jpg
    35,9 KB · Görüntüleme: 36
Ooo pembecandy meydana çıkmışssn acaba kimlerin canını yakmaya geldin merak ediyorum.Senn kadar rahat birisine daha önce rastlamadm.
En son _meycimeğe yaptıklarını unutmadık ama bilmeyenler dikkat etsin lütfen.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ooo pembecandy meydana çıkmışssn acaba kimlerin canını yakmaya geldin merak ediyorum.Senn kadar rahat birisine daha önce rastlamadm.
En son _meycimeğe yaptıklarını unutmadık ama bilmeyenler dikkat etsin lütfen.

Hg candy aman dikkat etsin herkes hala whatsap telefon kapalı kendisinin ben baska nikle gelir diyordum ama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gelmemis ki ;) sadece önce açtığı konuya yorumlar gelmiş ;)

Hg candy aman dikkat etsin herkes hala whatsap telefon kapalı kendisinin ben baska nikle gelir diyordum ama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İkinci üyeliği kapatıldı zaten baksana başkalarının canını yakmaya gelmiş hiç gurur edep kalmamş

Olurmu 05.05 de açmş bu kuz 1 aydan fazladr kayp malum olaylardan sonra açmş bu konuyu o cikom

He ozman pardon canm en son 23 u giris yapmis zaten

He ozman pardon canm en son 23 u giris yapmis zaten

Evet canm ama işte burada bu kişiler yüzünden insanlar endişe duyar oldu
Kimse kandırımayı haketmiyor
Hala hatalarını telafi etme girişiminde bulnmak yerine pudra arıyor ben insanlar bunları nasıl yapabiliyor inan yorumsz kalıyorm.Ama hak var hukuk var unutmasın!

Evet canm ama işte burada bu kişiler yüzünden insanlar endişe duyar oldu
Kimse kandırımayı haketmiyor
Hala hatalarını telafi etme girişiminde bulnmak yerine pudra arıyor ben insanlar bunları nasıl yapabiliyor inan yorumsz kalıyorm.Ama hak var hukuk var unutmasın!

Haklısın Rabbim büyük elbet çıkar yani asla yanina kalmaZ

Back