Flormar ürünleri

adelia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
6.390
980
Kızlar ben uzun zamandır flormarın bazı ürünlerini kullanıyorum,
peeling,maske,tonik,kremler,makyaj bazı,fondöten, makyaj fırçaları,göz kalemi,rimel ,oje vs...
Kullananlar burada paylaşım yapabilirler.En güzel kısmı indirimde güzel kremleri oluyor maskeleri de cok güzel ama ben en cok makyaj bazı ve fondöteninden memnunum.Mat ürünleri kullanıyorum ve makyaj kalıcı oluyor aynı zamanda kokuları da güzel.Birde sormadım ama anladığım kadarıyla 50 tl üzeri alışverişlerinde hediyeler ediyorlar.Bir keresinde fırça seti hediye etmişlerdi bu alışverişimde de termos hediye ettiler.

ben flormarin, dipliner, terracota pudrasi ve alligindan memnunum. Ama eskiye oranla, fiyatlari bira ucurdular gibi gelio:/

Flormarı lisedeyken bi milyonculardan alırdık o nedenle dandik marka diye aklıma yerleşmiş ürünleri de ne iyi ne kötüydü orta seviyede bence

ben de yaklaşık 4 yıldır flormarın ürünlerini kullanıyorum gerçekten çok güzel ürünler hala avon kullananlara duyurulur! sadece kalemini sevmiyorum çok çabuk akıyor ve kırılıyor, rimelde de kesinlikle tavsiyem X10 volume sculpling pişman olmazsınız terracotta pudrası, allığı kapatıcısı her şeyi çok güzel demin dediğim gibi kalem hariç

Flormarın Mat Touch Fondötenini beğenmiştim bide ojelerini 201 dudak kalemini seviyorum ama cilt bakım olayına sonradan girmesi sanki aman bundanda geri kalmayayım durumu gibi geliyor bana alıp kullanmayı hiç düşünmedim

Bende flor mar in makyaj urunlerine bayiliyorun. Wet dry pudrasi, mat fondoteni, kalemleri, rimelleri bi harika gercekten. Ozellikle yagli cildim ve makyaj yapinca mafolan sorunlu bir cilt. Flor marin urunleri cildim de hic bir sorun yapmiyor

Ben Flormarımı kendi internet sitesinden alıyorum, şu an mesela kampanya dolu. "25 TL ve üzerine kargo bedava" var, "Her siparişinize, Light Summer Nail Enamel Oje hediye" var, "75TL üzeri alışverişe plaj çantası hediye" var. Var da var. Bi bakın isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…