Flormar Pretty Oje Koleksiyonu

LadyEvil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
14.226
112
158
İzmir

Mini boy Flormar pretty oje’ler muhteşem renkleri ile bayanların beğenisine sunuluyor. Kremsi ve
pırıltılı görüntüsü, uzun süre kalıcılık özelliğine sahip yapısı ve eşsiz renkleriyle PRETTY OJE serisi vazgeçilmezleriniz arasına girmeye hazırlanıyor! Eşsiz şişe dizaynı ve mini boyuyla taşıma kolaylığı sunan Pretty oje serisi, tatilde, işte, her daim yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz özellikte.

Yeni patenti alınmış çift kaplamalı formülü ile çok rahat kullanılabilmektedir. Yoğun kremsi ve incimsi yapısı kullanım kolaylığı sağlar.

Öne çıkan özellikleri, ekstra parlaklığı, yüksek akışkanlığı, dayanıklılığı ve kolay kullanım rahatlığıdır. Ortadan tam örtücülüğe bir formül yapısına sahiptir.

Bunlar da bendeki renkleri. Hayatımda hiç oje bitirmediğim için minik olmaları çok hoşuma gitti, belki bitirebilirim :)
Mor renginde gözüm var bugün de onu almayı düşünüyorum

Eklentiler

• $2012-09-29 11.51.48.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 404
Bunlar da bendeki renkleri. Hayatımda hiç oje bitirmediğim için minik olmaları çok hoşuma gitti, belki bitirebilirim :)
Mor renginde gözüm var bugün de onu almayı düşünüyorum

bende de bır kac rengı var cok begendım bu serıyı :) su bastakı beyaz ojeyı surup cekebılır mısın canım ? Nasıl duruyor merak edıyorum bunuda cok begenmıstım gordugumde metalık bır yapısı var gıbı duruyodu ama surunce nasıl durur bılemedıgım ıcın almadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…