• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flormar oje kurutucu sprey

ESSEM

CANIM KIZIM
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
146
0
46
Diğer
Kızlar flormarın ojelerini çok severek kullanıyorum özellikle super shıne serisini dün yine birkaç tane oje alayım dedim satıcı kız bu spreyden bahsetti. Ojenin çabuk kurumasını sağlıyormuş Fiyatı da uygun 9.90 ama haftaya zamlanacak dedi hemen bir tane aldım akşam denedim hoşuma gitti Aranızda bunu kullanan var mı?:16:

Son düzenleme:
ben de golden rose kullanıyorum başarılı gerçekten

flormar iyi derseniz bi de ondan alayım bakayım :51:

valla yeni aldım ilk bugün uyguladım o yüzden yorum yapmam için erken ama ilk başta sıkarkenki kokusu çok hoşuma gitti..mis gibi limon kokuyor :66: ve şişe oldukça büyük...hergün oje rengini değiştirenlerden değilseniz bu şişe normal bir kullanıcıya 1 sene gider gibi duruyor..hadi 1 sene abartı olsa da en az 6 ay götüreceği kesin...

bende golden rose kulladım ama biraz yağlı o yüzden pek sevmedim ben , flormarı da aldımm oda çok güzel değil açıkcası yada ben çok şey bekliyorumm satıcı bayan sıkıyosun 30 sn de kurutuyo dedi ama yinede zman alıo kurumasıı

hoş limon kokusundan başka hiçbir özelliği olmayan bir ürün...
şimdi onu sadece odalara hoş koku versin diye oda spreyi olarak kullanıyorum...

Glden Rose'un bir oje kurutucu spreyi var bir de parlatıcı gibi oje şişesinde olanı var hangisi daha iyi acaba?

Ben kalyon un oje kurutucu spreyini kullanıyorum.Aman aman ahım şahım şıp diye kurutmuyor ama baya etkili.

Oncelikle muhtesem bir urun oldugunu soylemeliyim hanimlar. surekli ve kat kat oje suren biri olarak soyluyorum ki sahane. daha yeni kullandim. sizde biliyorsunuz ki ojenin daha parlak durmasi icin altina baz olarak flormar 301 nolu (seffaf) ojesini surup ustune 2 katta renk atiyorum. ojemi surdukten tam 1 dakka sonra da spreyi tirnaklarima guzelce puskurtup 1 dkkda oyle bekledikten sonra hemen ellerimi soguk suda herhangi bir Kalip sabun ile yikiyorum. soguk su hem kurutmaya yardimci kalip sabunda nemini aldigindan ojem daha da parlak duruyor.
kurutuyo derken diger arkadaslarinda soyledigi gibi tamamen bir kurutma saglamiyor kabul ama ust yuzeyi kurudugu icin kolay kolay bozulmuyor ama yine de sacini toplarken ustunuzu giyerken az bucuk dikkat etmeniz gerekiyor her ojede oldugu gibi :) kesinlikle tavsiyemdir. simdiden gule gule kullanin :)

Son düzenleme:
Alın size şıp diye kurutan ürün önerisi: essence express dry nail drops.bana dua edeceksiniz, garanti ediyorum :)

Son düzenleme:
Back