• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flormar mıknatıslı ojeler süper

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
158
Diğer
selam kızlar flormar mıknatıslı oje yapmıs cok guzel katalog yapmıslar ama ordakı goruntuden daha guzel oldugu kesın ben gul kurusu tonu var ondan aldım cok guzel oldu ojenın yanında tırnak seklınde mıknatıs aparatı var ojeyı surup ınu tutuyorsunuz sonuc muhtesem fıyatı 5 tl mutlaka deneyın....

tam anlayamadim,takma tirnak mi :37: fotografini bizimle de paylasir misin?

fotograf ısını bı turlu beceremıyorum ya keske gosterebılsem bayılacaksınız normal ojesı var onu suruyorsunuz tırmagınıza bas parmagınızın daha buyugunu dusunun o sekılde ıcı mıkmatıslı bır aparatı var ojeyı surunce onu tınagınıza tutuyorsunuz 10 sn falan beklıyorsunuz cektıgınızde yukarıdan asagıya dogru ojenın 1 renk acıgı cızgı seklınde desen oluyor cokta guzel oluyor renklerı 5 tane falan var ben gulkurusu pembe gıbı bır tonu var onu aldım....

flormar değil ama golden rose olan mıknatıslı ojeyi ben göstereyim dedim..
bu yıldız şeklinde olan:51:

detaylarr

xxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
ya bu magnetic oje bende neden olmuyo 2 çizgi o da belli bile değil:50:

ya bu magnetic oje bende neden olmuyo 2 çizgi o da belli bile değil:50:

mıknastısın alt kısmında tırnagını yerlestırmek ıcın ınce bır cızgı var tırnagını oraya koy yavasca mıknatısa dogru yaklastır ama hemen cekme bekle bıraz hemen cekersen tekrar koydugunda olmuyor ılk halıyle kalıyor bende sol elımı yapamıyordum ılk zamanlar sımdı daha rahat yapıyorum bıde flormarın dıger ojelerıne gore hem daha dayanıklı hemde daha cabuk kuruyor grısınıde alıcam en kısa zamanda...

mıknastısın alt kısmında tırnagını yerlestırmek ıcın ınce bır cızgı var tırnagını oraya koy yavasca mıknatısa dogru yaklastır ama hemen cekme bekle bıraz hemen cekersen tekrar koydugunda olmuyor ılk halıyle kalıyor bende sol elımı yapamıyordum ılk zamanlar sımdı daha rahat yapıyorum bıde flormarın dıger ojelerıne gore hem daha dayanıklı hemde daha cabuk kuruyor grısınıde alıcam en kısa zamanda...

tşk tatlım oluyo sanırım artık bide ben çok sürüyomuşum ondan olmuyomuş:1:

Back