Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Flormar hızlı tırnak uzatıcı
- Konu Sahibi merve1996
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?hadi ya başka öneriniz falan var mıdır peki?
Ben NK longer nails kullandim sayet gratislerde bulabilirsin. Kullanimi icin bi bilgi yok fakat ben 2 hafta boyunca her gun silip tekrar surdum bunu gerekirse ustune renkli ojemi de surdum ve sonuc mukemmel fiyati da 5-6₺ olmasi lazim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1025260
Ben NK longer nails kullandim sayet gratislerde bulabilirsin. Kullanimi icin bi bilgi yok fakat ben 2 hafta boyunca her gun silip tekrar surdum bunu gerekirse ustune renkli ojemi de surdum ve sonuc mukemmel fiyati da 5-6₺ olmasi lazim
sen de mi tırnaklarını yiyordun? fotoğraftaki tırnaklar seninse çok güzeller:26:
teşekkür ederim bulabilirsem onu alıp deneyeyim o zaman
Canim aynı dert bende de vardı . Ki önceden tırnaklarımı çok uzatırdım sınav stresi olunca yemeye başlamıştım suan yine uzatıyorum hiç birşey kullanmadan sana tavsiyem çabuk uzatanlardan değil Kalyon gibi besleyici ojelerden alman tirnaklarin guclensin 1 ay uzattıktan sonra kirilmasinselam kızlar benim tırnak yeme sorunum vardı takıntı haline geldi sınav stresinden falan başlamıştı bırakamıyodum şimdi 1 haftadır filan yemiyorum ve artık düzgünce uzatmak istiyorum. size danışmak istedim Eki Görüntüle 985746 bu ürünü kullananınız oldu mu? işe yarıyorsa almak istiyorum şimdiden teşekkürler
Canim aynı dert bende de vardı . Ki önceden tırnaklarımı çok uzatırdım sınav stresi olunca yemeye başlamıştım suan yine uzatıyorum hiç birşey kullanmadan sana tavsiyem çabuk uzatanlardan değil Kalyon gibi besleyici ojelerden alman tirnaklarin guclensin 1 ay uzattıktan sonra kirilmasin
teşekkür ederim canım. tırnaklarıma bakınca sanki uzatınca diğer kızların tırnakları gibi olmayacakmış gibime geliyor bu da moralimi bozuyor inşallah güzel durur
teşekkür ederim canım. tırnaklarıma bakınca sanki uzatınca diğer kızların tırnakları gibi olmayacakmış gibime geliyor bu da moralimi bozuyor inşallah güzel durur
Gerçekten çok kötü hissettiriyor o kuzum ve yendiği için uzadigi ilk zamanlar yamuk uzatmaya başlıyor o yüzden torpu yapmayı sakin ihmal etme :** hepberaberbakimlitirnaklaraaa
Gerçekten çok kötü hissettiriyor o kuzum ve yendiği için uzadigi ilk zamanlar yamuk uzatmaya başlıyor o yüzden torpu yapmayı sakin ihmal etme :** hepberaberbakimlitirnaklaraaa
aynen canım. yamuk uzuyorlar. törpülüyorum ben de ay inşallah güzel olurlar uzayıp törpülenince:26:
Bende uzun sure tirnaklarimi yedim 3 aydir yemiyorum bos bir oje sisesini temizledim icine susam yagi koydum yarisina kadar uzerine bemiks ve evigen ampul ekledim her gece yatmadan once suruyorum tirnaklarima hem cok sert ve hzli uzuyorlar hemde bembeyaz duruyor tirnak uclarim.
- 21 Mart 2014
- 129
- 25
- 48
Bende uzun sure tirnaklarimi yedim 3 aydir yemiyorum bos bir oje sisesini temizledim icine susam yagi koydum yarisina kadar uzerine bemiks ve evigen ampul ekledim her gece yatmadan once suruyorum tirnaklarima hem cok sert ve hzli uzuyorlar hemde bembeyaz duruyor tirnak uclarim.
Ay nerden buldun peki bu saydıklarını? Bende 19 yıl yedim kızlar artık yeter bırakmak istiyorum... Ocak ayında birbucuk ay yemedim ama sonra yine yedim gitti halbuki manikürse yaptırmstm menekşe yapı zeytinyağıda sürüyodum ara ara limonlu su falan.. Ne yapsam bilemedim minicikler sanki... Ama sçaım hızlı uzar tırnaklarımda kolay topluyormua annem öyle demişti o bıraktgmda...
Susam yagi aktardan alabilirsin ben bimden almistim bemiks ve evigen vitaminlerde eczaneden ben saclarim icin kullaniyordum evde birer tane kalmis onlari kullandim hergeve yatmadan sur tirnaklarina biraz masaj yap gercekten cok ii geliyorAy nerden buldun peki bu saydıklarını? Bende 19 yıl yedim kızlar artık yeter bırakmak istiyorum... Ocak ayında birbucuk ay yemedim ama sonra yine yedim gitti halbuki manikürse yaptırmstm menekşe yapı zeytinyağıda sürüyodum ara ara limonlu su falan.. Ne yapsam bilemedim minicikler sanki... Ama sçaım hızlı uzar tırnaklarımda kolay topluyormua annem öyle demişti o bıraktgmda...
selam kızlar benim tırnak yeme sorunum vardı takıntı haline geldi sınav stresinden falan başlamıştı bırakamıyodum şimdi 1 haftadır filan yemiyorum ve artık düzgünce uzatmak istiyorum. size danışmak istedim Eki Görüntüle 985746 bu ürünü kullananınız oldu mu? işe yarıyorsa almak istiyorum şimdiden teşekkürler
Hic bir ise yaramiyor bende de var canim aynisindan boşuna almışım insallah sende yarar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1025260
Ojeyi nerde bulabilirim?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.