Flormar çukur düzeltici oje

eylultamer

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
916
14
643
İstanbul
selam kzlar , tırnaklarımın bazılarında maaeslef hafif hafifi çukurlar oluştu geçen gün nette bakınırken flormarın ;

RIDGE FILLER (TIRNAK ŞEKİLLENDİRİCİ): Yüksek konsantrasyonda mineral ve E vitamini içeriği ile tırnak yüzeyini yenileyerek kusurları ve çukurları pürüzsüzleştirir.

şu ürününü gördüm bide kalsiyum içerin ayrı bi ojesi daha varmış .

bunlardan kullanıpta memnun olan varmı acaba ? gerçketen düzeltiyormu , birde basıl kullanılıyor acaba , tek başınamı oje altınada sürülebiliyormu ?

cevaplar için şimdiden tşklera.s.a.s.

hiç kimse kullanmamış anlaşılan , neyse ben bi başlayayım o zaman :))
artık ben yazarım gelişme olıursa kızlar ):)

calcium jeli tavsiye etmiyorum..çünkü kullandığımda tırnaklarımda baskı hissine benzer bir his yarattı..sanki elim yakın zamanda kapıya sıkışmış da hala sızısı duruyormuş gibi...günlük işlerimi aksatıcak kadar rahatsızlık verdi ellerimi rahat kullanamadım...

Canım ben hem Flormar hem Golden Rose hem Mavala ridge filler kullanıyorum, aralarında pek fark yok, her üçüde oje altına kullanılabiliyor fakat sürüldüğü an etkili olan bir ürün, yani sildikten sonra tırnağın eskiden nasılsa yine öyle oluyor yani terapi özeliği yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…