• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flormar cc krem

busrahilal

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
96
4
18
34
Malatya
Kızlar diadermine cc kullandim ama beni pek tatmin etmedi. Missha, garnier bb kullandim. Ccyi kullanayim dedim diadermine aldıktan sonra birde bunu gördüm nette arastirdim yeni çıktığı icin pel kullanan yok 4 rengi var pmbe yesil tarzinda hepsi farkli cilt tonunu hedefliyo. Acaba kullanan var mi yazabilir mi? Flormarin sitesinden alcam ben bejini almayi düşünüyorum ama 24unden sonra kargoya verilcekmis ürünler bende o zamana kadar kullanan varsa fikrini alayim dedim.

Kızlar diadermine cc kullandim ama beni pek tatmin etmedi. Missha, garnier bb kullandim. Ccyi kullanayim dedim diadermine aldıktan sonra birde bunu gördüm nette arastirdim yeni çıktığı icin pel kullanan yok 4 rengi var pmbe yesil tarzinda hepsi farkli cilt tonunu hedefliyo. Acaba kullanan var mi yazabilir mi? Flormarin sitesinden alcam ben bejini almayi düşünüyorum ama 24unden sonra kargoya verilcekmis ürünler bende o zamana kadar kullanan varsa fikrini alayim dedim.

ben kullanıyorum canım, gayet memnunum flormar standında gezinirken tavsiye ettiler bana, pembe olanı bana uygun olan çok sorunlu değil cildim, yeşil olanı daha sorunlu ciltler için, uzman eğer ben onu kullanırsam cildimi yoracağını söyledi.. gayet güzel renk dengeliyor tavsiye ederim :54:

bende pembe olanı kullanıyrm bb kreme göre kapatıcılığı daha fazla fiyatıda uygun

Kizlar alakasiz olucak ama bb ve cc nin farki ne? Ben garnier bb kullaniyorum goz altlarim icin. Goz altlarim cok mor da. Cc daha mi yogun oluyor?

Kizlar alakasiz olucak ama bb ve cc nin farki ne? Ben garnier bb kullaniyorum goz altlarim icin. Goz altlarim cok mor da. Cc daha mi yogun oluyor?

benim bildiğim kadarıyla cc kremin onarıcı etkisi daha fazla, renk dengeleme konusunda da daha başarılı √ evde üç tane ayrı marka bb kremim var ama ben hepsini kenara koydum açıkçası cc kremi aldıktan sonra

Merhaba kızlar, ben de bu kremden kullanıyorum, kullanmak isteyenlere fikir vermek için ;) buradayım.
Bloglar dışında kullanıcı yorumu bulmak zor, kişiden kişiye değişen memnuniyet olsa da genel fikir sahibi olmanız için umarım yardımcı olur yazdıklarım..

Ben tek tük çıkan sivilcelerim ve onlardan kalan kırmızı lekeler olduğu için yeşilini aldım. İnce bir tabaka halinde elimle sürdüm, çok hafif bir renk veriyor, kapatıcılığı yok ancak cildiniz aynı tonda ve daha pürüzsüz görünüyor. Bütün gün -sabah 9 akşam 7 arası- cildimde kalmasına rağmen yağlanma yapmadı T bölgemde ( ki ben yüzüme ne sürsem bir saat sonra kaşınmaya,parlamaya başlarım). Daha doğal, sade, ağırlık yapmayacak günlük makyaj için tavsiye edebilirim :34: Makyaj yaptıktan sonra da illa bir sivilce çıkardı suratımda, o da olmadı.

Pembe olanını da göz altı morlukları için aldım, onu da aynı makyajda sadece göz altı için kullandım, hafif bir aydınlık oldu :14: Aralarında ton farkı yok gibi oluyor zaten.

Benim söyleyeceklerim bu kadar, bence flormar'ın güzel bir ürünü, kullanabilirsiniz içiniz rahat ;)) :31:

Son düzenleme:
Evet ben de aldim yeşilin 1 aydir kullanıyorum ne sivilce ne yağlanma ne parlama ne kaşıntı ne agirlasma yapiyo. Kalıcılığı da iyi. Ben üstüne pudra srup aksama kadar dolasyrm. Cok koyu lekeli ciltler dışında her cilt tipi alabilir.

03 Pembe seçeneğini denedim bu gün. Pembe alt tonlu ve beyaz tenli olduğumdan cildimde yarattığı görüntüyü sevdim ve satın aldım. Bir müddet kullandıktan sonra yeniden yazarım.

Bende flormarın sitesinden alıyordum 32.90 a, burada 29,90 a gördüm tavsiye ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Back