Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Flormar bb krem

mimilicious

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
551
6
Bu kremi denedim. Öncelikle vaatleri sitesinde şöyle yazıyor:

"5 in 1 özelliği ile birçok fonksiyonu bir arada sunan BB krem, cildinizi pürüzsüz ve doğal görünüme kavuştururken, cilt tonunu dengeliyor, aynı zamanda besliyor ve nemlendiriyor. Ayrıca spf 15 ile güneşin tüm zararlı etkilerine karşı cildi koruyor."

Benim deneyimime göre iyi bir aydınlatıcı olmasının yanı sıra kapatıcılığı yok denecek kadar az. Cilt tonunu dengelemesi güzel, fakat pürüzsüz bir görünüm oluşmuyor vaadedilen gibi. Yani fondoten ya da kapatıcı yerine alcaksanız tavsiye etmem. İyi bir aydınlatıcı nemlendirici olan bu krem 5 özelliği içinde barındıran asıl bb kremlerle karıştırılmamalı bence. Zaten arkasında fondoteninizin altına ya da tek başına kullanabilirsiniz diyor.

Alıp kullanan varmı? Mesela sivilce yapıyormu? Olumsuz bir yönünü gözlemlediniz mi?

Bu kremi denedim. Öncelikle vaatleri sitesinde şöyle yazıyor:

"5 in 1 özelliği ile birçok fonksiyonu bir arada sunan BB krem, cildinizi pürüzsüz ve doğal görünüme kavuştururken, cilt tonunu dengeliyor, aynı zamanda besliyor ve nemlendiriyor. Ayrıca spf 15 ile güneşin tüm zararlı etkilerine karşı cildi koruyor."

Benim deneyimime göre iyi bir aydınlatıcı olmasının yanı sıra kapatıcılığı yok denecek kadar az. Cilt tonunu dengelemesi güzel, fakat pürüzsüz bir görünüm oluşmuyor vaadedilen gibi. Yani fondoten ya da kapatıcı yerine alcaksanız tavsiye etmem. İyi bir aydınlatıcı nemlendirici olan bu krem 5 özelliği içinde barındıran asıl bb kremlerle karıştırılmamalı bence. Zaten arkasında fondoteninizin altına ya da tek başına kullanabilirsiniz diyor.

Alıp kullanan varmı? Mesela sivilce yapıyormu? Olumsuz bir yönünü gözlemlediniz mi?

selam,eski bir flormar çalışanıydım ve tüm ürünlerini kullanıyorum.Bence BB kremi bir çok firmaya göre başarılı,kesinlikle tavsiye ederim.:KK66:

ben de kullanıyorum yağlı bir his yok evet kapatıcılığı iyi değil ama zaten türkiyede satışı olan bir çok bb creamin kapatıcılığı iyi değil yani hepsi renkli nemlendirici gibi flormarın ise en güzel yanı bnm sorunlu bir cildim var yani sivilce çıkarır her şey ama bu çıkarmadı ve paraben talc falan içermiyor ben memnunum yani :KK17:

Kızlar ben aldım 4 defa falan kullandım çenemde iki tane sivilce çıktı onları sıktım yüzümde çıktı bitane daha.

Alıp da sivilce problemi yaşayan oldu mu?

Bir de bir deneyimimi daha paylaşayım ilk sürdüğümüzde herşey güzel ama saatler geçtikçe etkisi azalıyo yani geçiyo yüzden akşama kalmıyor.

piyasaya ilk çıkan bb krem garnierin kremiydi merak edip alıp denemiştim fiyatı da çok uygundu ama öyle aşırı beğenmedim yani yüzüm kuru olduğu için uymadı sanırım bana sivilcelenme yaptı :KK43:. sonra flormarın bb kremini denemek istedim fiyatı 25 falandı sanırım şöyle diyebilirim aldığım en güzel bakım urunu hala kullanıyorum bitmedi yumuşacık formülü var yüzümü kadife gibi yaptı kesinlikle tavsiye ediyorum özellikle cildiniz kuru ya da karmaysa. bu kremler estetik sonrası morlukları gizlemek için tamamen medikal amaçlı kullanılıyormuş onceden içinde bir yüzün ihtiyacı olan bakım adına her şey bir kremde toplanmış sonra kozmetik markaları keşfetmiş falan.. neyse çok uzatmayayım demem o ki flormar bb iyidir :)

cildi gerçekten kadife gibi yapıyor bende çok memnunum cildim normalde yağlıdır hiçbir şekilde yağlı bir his bırakmıyor cildinizde...

X