Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
☮❤♬ Eminim çok merak ediyorsunuz Ben insanın dinlediği müziğin, karakteri hakkında ipuçları verdiğini düşünürüm. Burada sizlerle dinlediğim müziği paylaşacağım. Şu ya da bu müziği dinlerim demek istemiyorum açıkçası. Ağırlıklı olarak Rock müzik dinlerim. Ama çok sevdiğim türküler de vardır, bazen özgün müziğe takılır kalırım. Popüler müziği hiç sevmesem de Kayahan'a, Yaşar'a saygı duyar, severim. Eğer beğeneceğimi düşündüğünüz parçalar/gruplar varsa önerin lütfen ツ
Barış Manço ile başlıyorum. Sevgim ve saygım sonsuzdur ona. Dönence'yi de çılgınca severim.
Bu sıralar bu şarkıyı çoook dinliyorum. Bron/Broen adlı Danimarka-İsveç ortak yapımı dizinin jenerik müziği olur kendisi. Diziyi merak eden varsa forumda konusunu açtım onun da Klip orijinal değil. Birisi yapmış koymuş. Güzel de olmuş bence.
Canım sıkıldığında dinlerim. Dün bir arkadaşa önerirken aklıma geldi paylaşayım dedim. Hem eğlenceli, hem anlamlı bir şarkı. Kafamdaki soru işaretleriyle birebir örtüşen kısımları var ve bu bana iyi geliyor.
Bu şarkıyı böyle hissedenlere armağan ediyorum :) Sözlerini de altta paylaştım.
Yanlış
Ben yanlış burçla doğdum Yanlış evde Yanlış nüfuzla Yanlış yolu seçtim Yanlış eğilimlere götüren Yanlış zamanda yanlış yerdeydim Yanlış nedenle ve yanlış uyumla Yanlış haftanın yanlış gününde Yanlış teknikle yanlış yöntemi kullandım
Yanlış
Yanlış
Kimyasal olarak yanlış birşey var bende Içsel olarak birşey yanlış bende Yanlış genlerde yanlış birleşim Yanlış servetle yanlış sonlara ulaştım Yanlış plandı Yanlış ellerdeki Yanlış adam için yanlış teoriyle Yanlış yalanlar, yanlış hisler Yanlış cevaplarla yanlış sorular
Yanlış
Yanlış
Yanlış davulda resmi yürüyüş yapıyordum Yanlış ayaktakımı kişilerle Yanlış enerjiyle öfkelenerek Yanlış hatları kullanarak Ve yanlış işaretleri
Yanlış yoğunlukla Yanlış kitabın yanlış sayfasındaydım Yanlış yankesicinin yanlış yorumuyla Yanlış hamleyi yaptım, her yanlış gece Yanlış çalan ezgiyle ta ki o doğru ses verene dek evet Yanlış Yanlış
Çok yanlış
Yanlış
Ben yanlış burçla doğdum Yanlış evde Yanlış nüfuzla Yanlış yolu seçtim Yanlış eğilimlere götüren Yanlış zamanda yanlış yerdeydim Yanlış nedenle ve yanlış kafiyeyle Yanlış haftanın yanlış gününde Yanlış teknikle yanlış yöntemi kullandım Yanlış