Florance Nightingeldeki Hayal Kırıklığım.

beliziko

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2018
631
624
46
İçimde kalan ve içten içe bana tramva yaşatan bir olay benim için, sizlerle paylaşmak istedim,

39 yaşım biterken evlendim, 6 ay sonra hamile kalmak istiyordum , evet yaşım geçti ama aklıma kötü şeyler hiç gelmedi, Bir tanıdığın önerisiyle Gayrettepe Florance Nightingale Prof. Banu Bingöl Göneneç'e gittim ( Gitmez olaydım ) Yeni evlendiğimi, Hamile kalmak için bir engelip olup olmadığını neler yapmam gerektiğini sordum, ooo bu zamana kadar nerdeydin, hemen tüp bebek, bu şekilde olmaz, 10 sene takıldın bir adamla bıraktın onu sonra 40 yaşında evlendin dimi gibi şakayla karışık saçmalıklar la dolu bir görüşme geçirdim, benim hatam evet ama , kendinin prof olması, kurumun Florance olması benim aşırı tecrübesizliğim, devam etmeme sebep oldu, bir kaç ay beni hiç bir test vs. yapmadan oyaladı , yumurta takibi yaptı , her muayenemde , yaşımı yüzüme vurup beni hayal kırıklığına uğrattı, dediği gibi tüp bebek denedik, adetin 5. günü gel dedi, ben yokum ama arkdaşlar bakar dedi , apar topar tedavi uygulattı toplaya toplaya 2 yumurta topladı onlarda olmadı zaten, ilk negatifimi, saçma sapan bir tedavi ile almış oldum, adetin 5. günü tedaviye başlayarak ayrıca ben yokum gel başkaları bakar diyerek nekadar özensiz bir tedavi olduğunu anlamalıydım

Negatif için beni aradı, eee canım benim , ama senin yaşın , 40 yaşındasın üzgünüm dedi, bu yaşdan sonra tutsada düşükler olabiliyor, çocukta arızalar olabiliyor, v.s. vs bana yaşattığı benimle konuştuğu bu tarz bir doktora bir prof. asla yakışmayacak sokak ağzıyla konuşulan saçma bir durumdu ki bana bunları söylerken ben henüz 10 dakka önce negatif haberini almıştım.

ayrıca tüp bebek parasını eşimden zarfın içinde kıyıda köşede bir yerlerde aldı, anlamadım bir doktora elden para vermek nekadar çirkin,

Hastaneyi aradım, tedavime ait dosyamı ve dökümanlarımı istiyorum dedim, öyle bir şey bulunamadı..

Evet söyledikleri doğru olabilir, o yaşdan sonra bu işler kolay olmayabilir, ama bir doktorun, hastasıyla nasıl konuşması gerektiği konusunda da sanırım ayrıca eğtiim alması gerekiyor, bu arada bu şahısta 40 yaşında doğurmuş biri, Hiç bir zaman kendisine hakkımı helal etmiyorum. ilkkez tüp bebek denemesi yapacak kişilere tavsiyem çok iyi araştırmaları. acele etmemeleri , ve kötü niyetli olumsuz konuşan tüm insanlardan hemen uzaklaşmaları.

ne kadar Sacmalik yaklasim tüp bebek doktorlari zaten bu yüzden var degil mi , olmazi olur etmek icin. Gecmis olsun umudunuzu kaybetmeyip baska doktora görünün

Hadsizlik had safhada kabul edilemez ama asil takildigim nokta su hic kaydinizin olmamasi bu cok tehlikeli bir sey dava acip kamera kayitlarindan hastanenin neresinde oldugunuzu falan bulamaz misiniz? Yani Allah korusun ölebilirdiniz bile oyle sacmalik mi olur kesinlikle hakkinizi arayin gecmis olsun kimse sizin ne zaman doguracaginiza da karisamaz kimseyi kafaniza takmayin dilerim hayatinizda her sey cok iyi gider :)

Cok tesekkur ederim

Hastanenin başhekimi yok mu bi görüşseniz okumuş ama hastasına nasıl yaklaşacağını öğrenememiş terbiyesizlik yahu ben sinir oldum zaman kaybetmeden başka bir doktor'a gidin isterseniz millet kırkbeşinde bile doğum yapıyo doktorun hastasına yaklaşımına bak ne kadar ayıp be

Cok üzüldüm ilk görüşmede bırakmanız gerekirdi ama olacagi varmis. Doktor çok önemli iyi araştırın. inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde hamile kalırsınız

Merhaba,

Yaşanan durumun incelenmesi adına size ulaşabileceğimiz iletişim bilgilerinizi özel mesaj ile veya mail adresine göndermenizi rica ederiz. İlgili arkadaşlarımız sizlerle iletişime geçerek durumun takibine başlayacaktır.
Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba

Sizin bana iletişim bilgilerinizi vermeniz daha doğru olur sanırım, özelden bana yazarsanız , kiminle hangi numaradan iletişime geçeceğimi ben size dönerim,

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba

Sizin bana iletişim bilgilerinizi vermeniz daha doğru olur sanırım, özelden bana yazarsanız , kiminle hangi numaradan iletişime geçeceğimi ben size dönerim,
Merhaba,

Özel mesaj aracılığıyla sizlere dönüş sağladık. Cevabınızı bekliyor, sağlıklı günler diliyoruz.

Rutin muayene için gittim kendisine üslubu gercekten bu tarz bi daha da gitmedim ben

Size o dosyayi vermek zorundalar ben medilope gittim 6 yıl onceki dosyamı cikarip verdiler kesinlikle hakkınızı arayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…