Flixonase burun spreyi, ipek kirpik alerjisine etkisi

snglcl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2024
3
0
27
Arkadaşlar merhaba dün bi konu açmıştım. İpek kirpik işleminden dolayı gözleri kızaran var mı diye? İlk zamanlar yaptırırken herhangi bir alerjik reaksiyon göstermemişti. Çok severek kullandığım bir işlemdi. Natural yaptırıyordum kimse anlamıyordu İpek kirpik olduğunu. Neyse son yaptırdığımda alerji olmuştum ara verdim. Tekrar dün yaptırdım. Yine gözlerim kızardı ve gece hafif şişti. Neyse bende sosyal medyada yabancıların Flixonase burun alerji spreyini kulak çubuğuna azıcık sıkıp göz kapağının üstüne ve göz altına sürdüklerini gördüm. Denedim ve gerçekten etkili oldu. Anında şişlik ve kızarıklık gitti. Cilte herhangi bir zararı var mıdır açıkçası bilmiyorum ama dozajı kaçırmadan benim gibi ipek kirpik sevip alerji yüzünden yaptıramayan insanlar deneyebilir bence 😌Tabiki doktor değilim belki böyle öneri vermem yanlış. Neyse yaptırdığınız yerlerde önemli. Benim bi kere denemelik gittiğim yer göz kapağıma yapıştırmışlardı anında çıkarttırdım. Zaten işlemde batma yada azıcık kirpiklerinize dokununca acıyorsa bilin ki kirpik deriye yapıştırılmıştır. Çok sık yapılmaması gereken bir işlem birde. Bi süre sonra illaki kirpiklere zarar veriyor. Belli aralıklarla yapılırsa daha iyi

X