• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fleur_delis göğüs büyütme:)

fleur_delis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
143
4
68
İstanbul
uzun yıllardır aklımda olan göğüs büyütme konusunda aktif adımlarımı kadınlar klubu sayesinde attım:) forumdaki arkadaşlarımın tavsiyeleri, yaşantıları, fotoğrafları sayesinde fikirlerim netleşti... hepinize sonsuz teşekkürler... 19 ocak cumartesi günü yıllardır hayal ettiğim göğüslere kavuşma umuduyla ameliyata giriyorum...

günlerdir yaşadığım heyecanın tarifi imkansız...biraz merak biraz stres biraz korku da cabası:))

önce allaha sonra hocamın güvendiğim ellerine emanetim.. dualarınızı esirgemeyin;) gelişmeleri paylaşacağım;)

uzun yıllardır aklımda olan göğüs büyütme konusunda aktif adımlarımı kadınlar klubu sayesinde attım:) forumdaki arkadaşlarımın tavsiyeleri, yaşantıları, fotoğrafları sayesinde fikirlerim netleşti... hepinize sonsuz teşekkürler... 19 ocak cumartesi günü yıllardır hayal ettiğim göğüslere kavuşma umuduyla ameliyata giriyorum...

günlerdir yaşadığım heyecanın tarifi imkansız...biraz merak biraz stres biraz korku da cabası:))

önce allaha sonra hocamın güvendiğim ellerine emanetim.. dualarınızı esirgemeyin;) gelişmeleri paylaşacağım;)

Ameliyatın çok başarılı geçmiştir inşallah...

bu gün senin için büyük gün :21:seksi güzel memelere kavuşacaksın :21: Heyecan olmadan olmaz hadi bakalım dön de neler yaşadığını yaz:34: öptüm seni sevgiler

canim simdiden hayirli olsun dualarim seninle sali gunu oldum bugun 4.gunum cok iyiyim sukur bugun kontrole gittim doktrum mukemmel oldu cok iyi gidiyor dedi masaj teknigini gosterdi umarim senin icinde hersey cok guzel olur sevgiler .

Merhaba fleur.Sanırım şuanda ameliyatına saatler kaldı.Bugün Whiterabbit arkadaşımız 2. operasyonunu oldu.Geçen ay tam 360 derece karın germe olmuştu.Bugünde meme dikleştirme ve bacak ameliyatını oldu.Yanındaydım ameliyata girerken.Yarın sabahtan ya da öğlene doğru tekrar ziyaretine gideceğim.Çünkü akşam 8 gibi bitmiş ameliyatı ve odasına çıkarmaları.Kısmet olursa belki sana da uğrayabilirim.Ya da denk gelirse ameliyat çıkışın:34: Sana şimdiden gönlünce arzu ettiğin gibi başarılı bir operasyon diliyorum.İnşallah her şey gerçekten gönlünce olsun.İlkönce Allaha sonra Doktorunun sihirli ellerine emanet ol.Sevgilerimle.

Eveeet bugün sevgili Whiterabbit in yanına gittim.Düne göre daha iyi idi.Whiterabbit,meme dikleştirme ve büyütme ameliyatı ile beraber bacak germe de oldu.Ne tesadüf ki sevgili fleur un da ameliyatı bu sabahmış.Aynı katta çapraz karşılıklı odalarda yatıyorlardı whiterabbit ile fleur.Yanına gidip gitmemekte kararsız kaldım açıkcası.Hiç tanımıyorum zira kendisini.Fazla da bir yazışmamız olmamış.Çekine çekine odasına gittim kapısını çaldım içeriye girince refakatcısı olan annesi ve kendisi tabiiki beni tanımadıkları için biraz boş gözlerle baktılar.Ben forumdan Nldglp deyince hemen tanıdı ve çok sevindi:)) Bu kısım gerçekten çok komikti:))

Bayağı sohbet ettik fleur ile.Sanki birbirimizi senelerdir tanıyor gibiydik.Bu arada cicilerini gösterdi.Daha sütyeni takılmadığı için cicişler fora şeklinde daha fazla bakmamak ve o güzelliklere nazar değdirmemek için kafamı öne eğdim inanın.Benim iki kuzenim de bizim doktorumuza meme büyütme ameliyatı olmuştu.Ama inanın fleur unkilere bayıldım bayıldım gerçekten bayıldımm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: aman dilimi ısırayım nazarlardan korusun.Whiterabbit ın da çok güzel oldu.Güzel güzel memişler, kavuşmuyor düğmeler şeklinde ben de kendi ameliyatımdan bir show yapıp,mutluluk içinde yanından ayrıldım.Akşam ayrılırken de odasına bir kere daha uğradım.Bu sefer bayağı ağrısı vardı.Kalçadan ağrı kesici yapılacaktı.İnşallah güzel bir gece geçirirsin fleur cum.Seninle tanışmak çok hoştu.Sevgiyle ve gözlerindeki güzel ışıltıyla kal...:16:

Herşey yolunda maşallah:nazar::nazar::nazar: Fıstık gibi olmuş fleur cuğumuz.Daha ilk görüntü bile mükemmel.Sonrası düşünemiyorum bile:21:

hepinize iyi dilekleriniz için cok tesekkur ederim evimdeyim saglıgım ve goruntm yerınde cok sukur;) suan sahıp oldugum goguslerın benım olduguna ınanamıyorum:D operasyonum koltukaltından oldugundan ve drenlerım cıkmadıgından cok uzun bi yazı yazamıyorum ama ıı oldugum ılk fırsatta fotograflarla bırlıkte detayları paylasacagım;)

narkozun etkisini tam atamamısken karsımda gordugum nldglp ye çokkkk teşekkür ediyorum.sıcacık sohbetiyle içimi ısıtıp kendıme gelmemi sagladı... sagolsun yüzümü güldürdü;) ve cıkısta yanınıa ugradıgım whitarabbit a cok cok geçmiş olsun dileklerimi ileiyorum;) ikisi de taş gibi maaşallah;)

hepinize iyi dilekleriniz için cok tesekkur ederim evimdeyim saglıgım ve goruntm yerınde cok sukur;) suan sahıp oldugum goguslerın benım olduguna ınanamıyorum:D operasyonum koltukaltından oldugundan ve drenlerım cıkmadıgından cok uzun bi yazı yazamıyorum ama ıı oldugum ılk fırsatta fotograflarla bırlıkte detayları paylasacagım;)

narkozun etkisini tam atamamısken karsımda gordugum nldglp ye çokkkk teşekkür ediyorum.sıcacık sohbetiyle içimi ısıtıp kendıme gelmemi sagladı... sagolsun yüzümü güldürdü;) ve cıkısta yanınıa ugradıgım whitarabbit a cok cok geçmiş olsun dileklerimi ileiyorum;) ikisi de taş gibi maaşallah;)

Fleur cuğum tatlım benim.Şirin ,narin ve güzel bayan.Bana o gün ameliyatını hatırlatan Jelesec imize de bir selam gönderelim istersen:34: Zira tarihlerde bir yanlışlık yapmışız Whiterabbit senden bir gün önce oldu ameliyatını.Ben senin de o gün zannettim.Sordum hemşirelere ama farklı bir ameliyat yaptığını söylediler doktorun.Daha sonra sağolsun Jelesec cumartesi sabah olacağını bildirdi bana.Ben 2 gün boyunca zaten Whiterabbit in yanında kaldım.Kendisiyle zaten tanışıyoruz.Ordayken ve aynı katta yatarken seni de görmek istedim.İyi ki de istemişim:) O göğüslerin senin olduğuna inanamışsın.Artık inan ama çok kimselere de gösterme bence. Gerçekten kusursuz bir güzellikte olmuşlar:nazar::nazar::nazar: İyice iyileş.Sonra koyarsın fotolarını da istersen;) Sevgiyle kal tatlı fleur:16:

Bu arada Whiterabbit ile bu sabah konuştuk.O da iyi artık maşallah.Biliyorsun onun hem meme hem de bacak germe operasyonu idi.Biraz daha ağırdı durumu.Ama bu sabah bomba gibiydi.Hatta akşam uçağı ile memleketine dönecek inşallah.

Senin o memeler keyfini çıkar iyileş de :34: aman nlglpd arkadaş çok anlattı çok övdü memeleri :nazar:bende çok merak ettim fotoları bekliyoruz merakla :34:

tekrar geçmişler olsun

Son düzenleme:
Fleur cuğum tatlım benim.Şirin ,narin ve güzel bayan.Bana o gün ameliyatını hatırlatan Jelesec imize de bir selam gönderelim istersen:34: Zira tarihlerde bir yanlışlık yapmışız Whiterabbit senden bir gün önce oldu ameliyatını.Ben senin de o gün zannettim.Sordum hemşirelere ama farklı bir ameliyat yaptığını söylediler doktorun.Daha sonra sağolsun Jelesec cumartesi sabah olacağını bildirdi bana.Ben 2 gün boyunca zaten Whiterabbit in yanında kaldım.Kendisiyle zaten tanışıyoruz.Ordayken ve aynı katta yatarken seni de görmek istedim.İyi ki de istemişim:) O göğüslerin senin olduğuna inanamışsın.Artık inan ama çok kimselere de gösterme bence. Gerçekten kusursuz bir güzellikte olmuşlar:nazar::nazar::nazar: İyice iyileş.Sonra koyarsın fotolarını da istersen;) Sevgiyle kal tatlı fleur:16:

hahahahaha bak zorla selam istemiş gibi olmuşum kızdan :1:

fleur,

bana da çok anlattı telefonda. Harikaydı, bayıldım dedi:nazar: kısa zamanda toparlan da bize bi albüm yap, gözümüz gönlümüz açılsın:34:

bu arada, kaç bedenden kaça değişti göğüs cup ölçün?

fleur,

bana da çok anlattı telefonda. Harikaydı, bayıldım dedi:nazar: kısa zamanda toparlan da bize bi albüm yap, gözümüz gönlümüz açılsın:34:

Ama fleur un vucut yapısı da o kadar güzeldi ki:21: Tam bir barbi bebek gibi yatıyordu yatağın içinde

fleur,

Ama fleur un vucut yapısı da o kadar güzeldi ki:21: Tam bir barbi bebek gibi yatıyordu yatağın içinde:12:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ooo şimdi aklıma geldi, sen nisanda festivale de gider, dekolteyi de sağlam yaparsın :52:
ben de bir aksilik olmazsa festivale 1 gün olsun gelmek istiyorum, bakarsın karşılaşırız :34:

Back