• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flep yöntemi

menesss

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2020
92
19
18
30
Kızlar kalıcı flep yöntemş için doktor öneriniz var mı? Ben ikş doktor arasında kaldım sizce Harun özkan mı yoksa turgay kara kaya mı?

Merhaba
Benim de aynı sorunum var.
Kızlar kalıcı flep yöntemş için doktor öneriniz var mı? Ben ikş doktor arasında kaldım sizce Harun özkan mı yoksa turgay kara kaya mı?
Harun özkan için fiyat 8 bin TL bugün fiyat aldm. Ama kesin sonuç diyorlar. Kontrole de gitmeye gerek kalmıyor sanırım. Kafam çok karışık. Sen hangi doktora karar verdin?

Harun hoca işlemi 8 bin TL. Bugün fiyat aldım. Ben de çok kararsızım. Sen neye Karar verdin

Merhaba
Benim de aynı sorunum var.

Harun özkan için fiyat 8 bin TL bugün fiyat aldm. Ama kesin sonuç diyorlar. Kontrole de gitmeye gerek kalmıyor sanırım. Kafam çok karışık. Sen hangi doktora karar verdin?
Guzelce konussan ındırım yapar sana harun hıca

Turgay kaya cıft kat daraltma beraber 6 bin harun hıca uc kat flep ama daraltma olmuyır dıor daraltma yaptım dıyen doktorlarda yalan soyluyor ınanmayın demıstı cunku kızlık zarı ve daraltma aynı anda yapılmazmıs bana 7000 dedi ıkı ay once suankı fıyatı bılmıyorm harn hıcanın cok kararsızım vallah bılmıyormm :( sen ne zaman dusunuyorsun

Stres oluyor okudukcada harun hıcaya bırınyaotırdım tutmamıs yazmıstı turgaya hıcayada aynıs ekılde yorm var bılmıyrom yaa

Back
X