• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flep yöntemi kalıcı diktirmek istiyorum

Şehir dışından geleceğim hemde günü birlik ve sonra imkan bulamam diye korkuyorum o yüzden

Ya kalıcı yaptıranlar bi tek kat flep bi çift kt varya hangisini yaptırıyo? tek kat daha uygun ama onun tutma olasılığı daha mı düşük? ya kafayı yicem düşünmekten bi yaptırıp kurtulsam :(

Kizlar bende yeni kalici yaptirdim cok heyecanliyim aylardir formlari okudum sonunda formlari bitirdim ...Allah yardimci olsun hepimize

Kızlar şuan evlilik falan yok dikim düşünüyorum ama uzun süre geçtikten sonra hala sonuç alır mıyım diye korkuyorum aranızda diktirip yıllar sonra evlenen varmı yardımcı olur Musunuz?
Bunu bende merak ediyorum bi yıl önceden kalıcı yaptırıp evlenen var mı ya lütfen yazin delirmek üzereyim düşünmekten :(
Kızlar şuan evlilik falan yok dikim düşünüyorum ama uzun süre geçtikten sonra hala sonuç alır mıyım diye korkuyorum aranızda diktirip yıllar sonra evlenen varmı yardımcı olur Musunuz?

Back
X