• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flep yöntemi kalıcı diktirmek istiyorum

Melodramatik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2017
9
0
1
32
Selam arkadaşlar uzun zamandır burayı takip ediyorum çünkü bende diktirmek zorundayım, neden diye soranlara yanıt vermeyeceğim. Benim düşüncem flep yöntemi kalıcı dikim şeklinde mantık buldu zira düğündeki zorunlu haraketlet ve o stresle geçici dikimi kaldıramam, yani aylar önce halledip iyileşip düğün yapmak en iyi yol diye düşünüyorum, yaklaşık 3 ayım var. Bana fikir vereceklere şimdiden teşekkürler

Selam arkadaşlar uzun zamandır burayı takip ediyorum çünkü bende diktirmek zorundayım, neden diye soranlara yanıt vermeyeceğim. Benim düşüncem flep yöntemi kalıcı dikim şeklinde mantık buldu zira düğündeki zorunlu haraketlet ve o stresle geçici dikimi kaldıramam, yani aylar önce halledip iyileşip düğün yapmak en iyi yol diye düşünüyorum, yaklaşık 3 ayım var. Bana fikir vereceklere şimdiden teşekkürler
Arkadaşım merhaba, ben de senin gibi düşündüğüm için yaklaşık 4 hafta önce operasyona girdim. İyileşme süreci 4 hafta, operasyondan sonra önerilen ilk ilişki 4-6 hafta sonra dedi doktor bana. Aynı zamanda dikişlerde problem olmaması için 3 hafta boyunca sabah akşam panduman yapmak gerekiyor. Sonucu almama 2 ay gibi bir süreç var. Sormak istediğin bir şey olursa özelden de yazabilirsin.

Arkadaşım merhaba, ben de senin gibi düşündüğüm için yaklaşık 4 hafta önce operasyona girdim. İyileşme süreci 4 hafta, operasyondan sonra önerilen ilk ilişki 4-6 hafta sonra dedi doktor bana. Aynı zamanda dikişlerde problem olmaması için 3 hafta boyunca sabah akşam panduman yapmak gerekiyor. Sonucu almama 2 ay gibi bir süreç var. Sormak istediğin bir şey olursa özelden de yazabilirsin.
Cevabınız için çok teşekkür ediyorum, bende şeker hastalığı var damardan serum falan verilmiyor dimi ameliyatta, ayrıca hangi doktora hangi çeşit ameliyat oldun, ne kadar ödedin ?

Cevabınız için çok teşekkür ediyorum, bende şeker hastalığı var damardan serum falan verilmiyor dimi ameliyatta, ayrıca hangi doktora hangi çeşit ameliyat oldun, ne kadar ödedin ?
Selam o daha önce yazmış zaten turgay beye yaptırdığını ve sanırım ikibin ödemiş bende randevu aldımda aynı fiyatla

Nasıl gidiyor dikim sonrası nasıl hissediyorsun

Merhab, 4 haftalık dönemi atlattım, şimdi sabırsızlıka kontrole gitmeyi bekliyorum. Dikişler tutmuş kanaman olur dese rahatlayacağım.
Kontrolünün iyi geçtiğine çok sevindim bende yarın ameliyata gireceğim bakalım

Neden diye sormaya gerek yok neden olduğunu biliyoruz. Eşiniz olacak adama yazık ve size yazık,halbuki sevişmek kötü bir şey değildir. Sırf bakire olmadığınız için size ahlaksız gözüyle bakacak bir adamla evleniyor olmak... Allah kolaylık versin. Sahtekarlık da zor iş.

Damardan serum falan verilmiyor. Sadece lokal olarak o bölgeyi uyuşturuyorlar. Turgay karakaya ya tek kat flep yaptırdım. Ücret nakit olunca 2000 tl ye düştü.

Damardan serum falan verilmiyor. Sadece lokal olarak o bölgeyi uyuşturuyorlar. Turgay karakaya ya tek kat flep yaptırdım. Ücret nakit olunca 2000 tl ye düştü.
Birkaç doktorla telefon görüşmesi yaptım ama en fazla güven duyduğum ses tonu turgay bey oldu biraz daha araştırıp bende ameliyata gireceğim inşallah yakında

Ah ah kafama yattı gitmem lazım benimde artık cesaret biraz bana :/

Aradan 1 sene geçti forumda hiç birşey değişmemiş, bir bakayım dedim bizim kızlar nr yapıyor :) yine hangi doktora gitsem, dikişler tutar mı tutmaz mı , kanar mı kanamaz mı diye aynı tartışmalar, ben geçen sene diktirdim turgay karakayaya , evlendim kanadı. İyi araştırın , bu forum büyük nimet, dikkatli okuyun, seçim yaparken çok dikkat edin

Birkaç doktorla telefon görüşmesi yaptım ama en fazla güven duyduğum ses tonu turgay bey oldu biraz daha araştırıp bende ameliyata gireceğim inşallah yakında
Bende aynı doktora vajina daraltma için gelmeyi düşünüyorum zar dikimi değil ama benim zaten 2 çocuğum var, cerrahi olarak ameliyat şeklinde istiyorum lazerle istemiyorum bu doktoru tavsiye ettiler bilginiz var mı ?

Kızlar şuan evlilik falan yok dikim düşünüyorum ama uzun süre geçtikten sonra hala sonuç alır mıyım diye korkuyorum aranızda diktirip yıllar sonra evlenen varmı yardımcı olur Musunuz?

Kızlar şuan evlilik falan yok dikim düşünüyorum ama uzun süre geçtikten sonra hala sonuç alır mıyım diye korkuyorum aranızda diktirip yıllar sonra evlenen varmı yardımcı olur Musunuz?

Bende de şuan evlilik Yok o yüzden olduğu zaman yaptırmayı düşünüyorum neden böyle aceleci davranıyorsunuz? Hareketlerinizi kısıtlamanız gerekecek oldu ki yaptırdınız sorun oldu tekrar aynı şeyleri yaşamak bence daha zor

Back
X