Cerrahi 20 lik diş çekimleri zor gerçektende.Kalmasıda sorun.Benimde öyle sorunum var ve erteliyorum korkumdanDis etlerimde sizlama yok cnm fircalarken kaniyor birde agiz kokusu yapiyor
Aslinda dislerimede cok dikkat ederim senelerdir paradontax kullaniyorum sabah aksam fircalarim ama tum gittigim dr lar genetik oldugunu soyledi
Bir biktarda cenede kemik erimesi baslamis ameliyat esnasinda greft kemik tozu ile tAkviyeden bahsetti
Biran once olucam bu ameliyati kacari yok senelerdir erteliyorum cunku
Ama bu sefer dr 3 sene sonra dislerin tek tek dokulmeye baslar dedi cunku dis etindeki iltihap kemigin erimesine neden olmus
Benim tek dusundugum bir kerede narkozu alip tum dis sorunlarimi cozsemmi tabi oda saglam bi aci demek sonrasinda
Yoksa dis eti ameliyati icin 4 kere 20lik disleride herhafta 1kere olmak uzere 8 hafta bu eziyeti ceksemmi
Off bilemedim bolerek yaparsam az agrim olur ama o stresi her hafta nasil cekerim
Dis etlerimde sizlama yok cnm fircalarken kaniyor birde agiz kokusu yapiyor
Aslinda dislerimede cok dikkat ederim senelerdir paradontax kullaniyorum sabah aksam fircalarim ama tum gittigim dr lar genetik oldugunu soyledi
Bir biktarda cenede kemik erimesi baslamis ameliyat esnasinda greft kemik tozu ile tAkviyeden bahsetti
Biran once olucam bu ameliyati kacari yok senelerdir erteliyorum cunku
Ama bu sefer dr 3 sene sonra dislerin tek tek dokulmeye baslar dedi cunku dis etindeki iltihap kemigin erimesine neden olmus
Benim tek dusundugum bir kerede narkozu alip tum dis sorunlarimi cozsemmi tabi oda saglam bi aci demek sonrasinda
Yoksa dis eti ameliyati icin 4 kere 20lik disleride herhafta 1kere olmak uzere 8 hafta bu eziyeti ceksemmi
Off bilemedim bolerek yaparsam az agrim olur ama o stresi her hafta nasil cekerim
Sagol cnm seninde ayni benim gibi olmus biran once gozunu karart ve ol sende bu ameliyati ben onumuzdeki haftaici olmayi dusunuyorum burdan bilgi veririm insallah umdugumdan daha az acisiz gecer
canım kafam karısık(( hıc sormaaa carsamba gunu burun amelıyatı ıcın randevu aldım pazartesı gunu diş doktorundan randevu aldım sımdı napıcamı bılmıorum dıs den daha cok korkuyorum ama hangısıne once gıdıcem bılmıorum (( kafam cok karısık bu hafta ıcı 2sıylede gorusucem oyle karar verıccem onumuzde 1 ayım amelıyatla gecıcek gıbı sımdı de kararımı aldım vazgecersem uzerınden baya bır gecıcek karar vermısken devamını getırıp HAYIRLISIYLA ınsallah kurtulurum sende aynı sekılde canım ALLAH yardımcımız olsun tatlım
Canim aslinda drla konussan burun ameliyatini olurken anestezi almisken diseti ameliyatinida olsan
Sonra biraz zor olur ama sende bir kerede kurtulursun
Bende de diş etinde çekilme ve hassasiyet var doktor ameliyat için erken dedi; sensodinin florürlü diş macunu var onu kullanıyorum, arada da paradontax. Doktor azını karbonatlı su ile çalkala dedi; ama en önmeli neden buna neden olan vitamin eksikliği vs. olan ana nedeni bul dedi. Ben de kansızlık var sebebi de byük ihtimalle çok çay içmek. Çayı biraz azalttım, biraz da ılık içiyorum eskiden çok sıcakken içiyordum. Biraz etkisi oldu. Diş etinde yine az az kanama oluyor ama eskisi gibi diş fırçalarken vs. sızı yok. Sensodinin onarım ve koruma macunu ve karbonatlı su işe yaramış gibi ama çok da değil.
gecmıs olsun canım dıkkat et ınsallah duzelır hersey hakkında hayırlısı olsun ...