- 12 Ocak 2014
- 6
- 0
- 34
-
- Konu Sahibi hulyaamurat
37 haftalik hamileyim bebegin femur kemigi 3 hafta geride bu durumu yaşayan varmi
37 haftalik hamileyim bebegin femur kemigi 3 hafta geride bu durumu yaşayan varmi
Merhabalar Bebeğinizi sağlıkla kucağına almanıza sevindim. Benim de 13+6da bebeğim kol ve bacak kısa ve çarpık dediler sizin oranlar kaçtı kaçıncı haftada yaptırdığınız. Çok endişeli yim yardımcı olursanız sevinirimMrbb arkadaslar benim bebegiminde bacak kol kisaydi dawn olabilir dediker.cok sukir bisi cikmadi..amniyo bile yaptirmadim.kafaniza takkmayin bol dua..
Mrb canim endiselenme bol dua ett ...benimde senin haftalarinda cikmisti.3hafta olmasi gereken oclumden geriydiMerhabalar Bebeğinizi sağlıkla kucağına almanıza sevindim. Benim de 13+6da bebeğim kol ve bacak kısa ve çarpık dediler sizin oranlar kaçtı kaçıncı haftada yaptırdığınız. Çok endişeli yim yardımcı olursanız sevinirim
Çok teşekkür ederim. Içimi rahatlattınız.Mrb canim endiselenme bol dua ett ...benimde senin haftalarinda cikmisti.3hafta olmasi gereken oclumden geriydi
Galiba burda durumu en vahim olan benimbenim ve esimin ailesinin boylari normalin ustunde benimde bir aydan fazla kol ve bacak geriden geliyor gebelikte testlere guvenmedigim icin yaptirmadim alti aya kadar hersey cok iyidi hatta doktorum bebegin kacgun onde gidiyor cok saglikli demisti doguma bir ay kala tekrar gittigimde bi sorunla karsilastim dunyam yikildi allaha sigindim ne gelirse sukur inslah hayirlisiyla saglikli bir sekikde kucagimiza aliriz bebislerimizi
Arkadaşım öncelikle bebeğini sağlıkla büyüt şansı bahtı açık olsun.yalnız bahsettiğiniz ölçüler yanlış olmalı yoksa 9 haftalık bir gerilik sağlıklı bir bebekte imkansız tıp literatürene aykırı 36 .haftada 45 cm doğdu ise kemik gelisimi 34-35.haftaya tekamül eder.Yazmıştım aslında ama tekrar belirteyim
Doğumdan sadece 3 gün önce Dikkat edin sadece 3 gün önce
36 haftalikken doktara gittim bana kafasi 36 hafalik,karni 32,bacak boyu 27 haftalik dedi,
Düşüne biliyormusun ben o stresle erken doğum yapmak zorunda kaldım bu kadar yanılma olabilirmi,bana öyle bir portre çizdiki üzüntümden kahroldum ve erken doğum yaptım stresten.
Ama sonuç olarak bunların hiç biri doğru çıkmadı Bebeğimin ilk muayenesinde ben çocuk doktorumuza bunları anlattım oda bana siz o görüntücü doktorların dediklerine çok aldırmayın dedi.
Bende size aynı şekilde bütün samimiyetimle diyorum ki söylenenlere çok aldırmayın,Allah'ın izni ile inşaallah sağlıklı bir çocuğunuz olacağına bütün kalbimle inanıyorum.
Bu mutlu günlerinizin keyfini çıkartın ve bol bol dua edin.