• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fl - BPD uyumsuzluğu ( iskelet displazisi)

kbraaa63

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 haftalık gebeyim devlet Hastanesi'ne gittim ve bebeğimin sağlıklı olduğu söylendi cinsiyeti söylemeyince bir özele gitmek istedim özele gittim heyecanlıydım anlatamam sonra doktor cinsiyeti çok önemli değil daha ciddi problemlerimiz var dendi kol ve bacak kısalık bacaklarında eğrilik olduğu söylendi ikili test ister misin dedi yapmak istemedim perintolojiye sevk etti devlet Hastanesi'ne her zaman gittiğim doktoruma bebeğimin sağlığının nasıl olduğunu sordum gayet sağlıklı dedi sonra ağlayarak dün gittiğim özel hastanede bebeğimin kol ve bacağında kısalık bacaklarında eğrilik olduğunu ifade ettim doktor kesinlikle öyle bir durum olmadığını ama içimdeki kuşku gitmesi için perintolojiye yeşil alan açtı perintolojiye gitmeme 15 gün var ben stresten mahvoldum baş ve beden kısmı olması gerektiği gibi bacakları fl yani 13 haftalık 3 hafta gerilik olduğu söylendi yardımcı olun lütfen

Back
X