var tanıdıgım kpss hazırlanıyordu en son ne yaptı bilmiyorum.. yerinde olsam okulu bırakmadan bu sene üniv sınavı denerim yenidenarkadaşlar iş imkanı yok devlette atamalar cok zor denildiği için ftryi bırakmayı düşünüyorum.
meslek gruplarını asagıladıgımdan değil ama zabıtadan daha düşük maaş alıyormuşuz 3binin altında 2. sınıfım bırakayım mı sizce?
yurtdışında aşırı geçerliliği olan bir meslek amerikada yılın 2. mesleği seçildi ama orda ilaç yazma yetkiniz doktorsuz tedavi hakkınız vs var.
asıl amacım ünide hoca olmak benim ama çok kararsız kaldım sizce napayım bir senede mezuna kalmıştım ne diyorsunuz tanıdığınız var mı fzt olan?
Teşekkür ederim millet gözümüzü korkutuyorda :/Özel de pilates stüdyosunda falan çalışabilirsiniz mesela ben spora yazıldım bire bir fizyoterapist ile çalışıyoruz ve fiyatlar da hiç az değil yani reformer pilates özel hoca falan olunca normal pilatesin kaç katı eminim ki o hocaya da salon sahipleri haksızlık etmezler.
var tanıdıgım kpss hazırlanıyordu en son ne yaptı bilmiyorum.. yerinde olsam okulu bırakmadan bu sene üniv sınavı denerim yeniden
Evet bencede öyle her meslekte insana ihtiyaç var sadece kaliteli insanlar kendini belli esip iş buluyor üniyi bıraksam hazırlanmak dahil hayatımdan en az 5 yıl gidicek ve o 5yılda kendimi geliştirmeye harcasam iyi yerlere gelir insanÜnivi şakın bırakma kim ne derse desin aklını karıştırma derim
Yemeğe merakınız varsa kesinlike ascılık bence uluslar arası ilişkilerde ing yeterli olmuyor artık ikinci dil istiyorlar ama ascılıkta büyük para var eğer ilginiz varsa yemeğe kesinlikle ascılık canımAçıköğretimde sınavsız var ya uluslarası ilişkiler ya da aşçılığa yazılsam diyorum bende 21 i sonmuşş sence hangisi:)
güzel olabilir aynen:) ama mesleği yapmayacağım tabi 2. Üniv için bir de evde yaparım yemek :)))Yemeğe merakınız varsa kesinlike ascılık bence uluslar arası ilişkilerde ing yeterli olmuyor artık ikinci dil istiyorlar ama ascılıkta büyük para var eğer ilginiz varsa yemeğe kesinlikle ascılık canım
güzel olabilir aynen:) ama mesleği yapmayacağım tabi 2. Üniv için bir de evde yaparım yemek :)))
Evet ama bu mesleği yapmayacaksanız bosverin zor bölüm okumayın bosuna :)4 yıllık havacılık da güzelmiş
Millet ne derse desin bence çalıştıktan sonra işini iyi yaptıktan sonra herhangi bir sorun çıkmaz.Teşekkür ederim millet gözümüzü korkutuyorda :/
Bencede öyle her mesleğe ihtiyaç var sanırım sizde pdr okumussunuz özellikle biz insanla uğraşıyoruz bizim meslekler öldüyse vay türkiyenin halineMillet ne derse desin bence çalıştıktan sonra işini iyi yaptıktan sonra herhangi bir sorun çıkmaz.
Evet PDR öğrencisiyim kusura bakmayın okul olunca mesajı yeni gördüm. Bence içinde insan olan ve severek yapılan her meslekte başarı gelir diye düşünüyorum.Bencede öyle her mesleğe ihtiyaç var sanırım sizde pdr okumussunuz özellikle biz insanla uğraşıyoruz bizim meslekler öldüyse vay türkiyenin haline