Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de seneye yazmayı düşünüyorum ama hala kesin karar veremiyorum. bilmiyorumkismile meslek seçimi konusunda kararsızım umarım 1 senede doğru kararı verebilirim :Saruboceq:
mayıscadısı,bilgiler için çok sağol opuyorumnanaktan
2008 de bolu 10000.yi 2009 da 13 000. yi almış bu sene nolur bilmiyorum sistem de değişti ya.ayrı puan türleri yeni kontenjanlar falan.22000 benim sıralamam mf 3 te biraz zor gibigörünüyo ama inş gelir ya.ösym nin klavuzuna göre ege eczacılık falan geliyo bna bazı iyi yerlerde de diş hekimlği falan geliyo ama ben güvenemiyorum ösym ye hem geçen seneki sıralamyı hemde ösym kılavuzunu baz alcam.öğretmenler flan gelir diyo ama bilmiyorum yazcaz artık gelirse gelemzse sağlık olsun. boluda nasıl yurt imkanları ev kiraları vb.ayrıca bolu nasıl bi şehir
tmm çok teşekkür edrim :1rolleyes: yüksekokulla la fakültenin eğitimi aynı demişsn benim bildiğim yüksekokul 2 yıl fakülte 4 yıl oluyor.yanlış mı biliyorum yoksa?aynıysa neden onları öyle ayırmışlar??aralarındaki fark ne?
tmm çok teşekkür edrim :1rolleyes: yüksekokulla la fakültenin eğitimi aynı demişsn benim bildiğim yüksekokul 2 yıl fakülte 4 yıl oluyor.yanlış mı biliyorum yoksa?aynıysa neden onları öyle ayırmışlar??aralarındaki fark ne?
İş ortamında filan yüksekokul ile fakültenin bir farkı olmayacak mı?
Eğitim kalitesi aynıysa,bizim LYS'ye hazırlanmamıza gerek yok o zaman,ne anlamı var ki? :bbo:
sınava hazırlanmana tabiki gerek var.
fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümüne girebilmek için çok da çalışman gerek hatta :)
mayis cadisi mayolu falan masaj dersleri varmış zorunlu bizim hoca öyle dedi var mı öyle??
mayis cadisi mayolu falan masaj dersleri varmış zorunlu bizim hoca öyle dedi var mı öyle??