fizyoterapi okuyorum ve 3.sınıftayım.10.sınıftan beri bu mesleği istiyordum ve kazandım.Şuan 3.sınıftayım ve bölüm hakkında korkularım var günlerce bu nedenle uykusuz kaldım.Staj yaptığım yerde fizyoterapistler hiç hayalimdeki gibi değildi.Mesleklerini bıkkınlıkla yapıyolardı.Bana çok geç olmadan mesleği bırak çok yoruluyoruz eve gidince yatağa yığılıyorum vs dediler. İnternetteki fizyoterapistler de benzer yazmıs.Ben iyice karamsarlığa bağladım.Tüm hayatım eve yorgun argın işten gelmekle mi geçecek diye.Doktorların mesleğimizi ihlal ettiğini görmek de çok üzdü.Hasta tedavisini biz belirleyebilme yetkisine ve bilgisine sahip olmamıza ragmen doktorun yönergesine göre tedavi belirliyorlardı ve bu durum benim gururumu incitmedi desem yalan olur.üniversitede yarı burslu okuyorum ve şu yıla kadar babam para ödedi.Bölüm değişimi için geç kaldım.Bir yandan başarılı fizyoterapistleri gördükçe,hastayı iyileştirmenin mutluluğunu gördükçe iyi de hissediyorum. Ama yazdığım olumsuzluklar beni cok üzüyor.Psikoloji okuyup psikolog olsaydım daha saygın olurdum ve kolay bir meslek mi olurdu diye düşünüyorum.Ne yapacağımı bilmiyorum