- 16 Haziran 2011
- 14.842
- 62.089
Valla ? Beni terk eden herif de Koç burcuydu, koçlar için de dış görünüş ve yanındakiyle caka satmak çok önemlidir, sıradan kadınlara bakmazlar denir. Eeeeee ben dururken küpçüğü taktı koluna , attan inip eşeğe bindi diyenlere de kulak astığı yok. Sence koç burcu & güzellik anlayışı bizim tombişciğin umrunda mı? Tomb'iscik benden 10 cm kisa, 15 kg fazla.O mu mutlu ben mi?
Her guzellik konusunda bu kizi ve kendimi ornek veriyorum, nasil koyduysa artik :))))))
Bak şimdi şekerim, çekicilik sadece tip değildir. Aura , enerji ve tip birleşimidir. O enerji , çoğunlukla tipi bastırır.
İlişki de karşılıklı uyum işi. Yani aradaki çekim artık yıldızlardan mı kaynaklanıyor, nedir bilemedim ama var. Elektrik denen bir şey var.
Kilonu ver, git güzel feminen giysiler, topuklu ayakkabılar al. Aynaya bakınca eminim sen de beğeneceksin kendini. Stil çok fark yaratıyor. Ben feminen giyinmeyi severim, kardeşim bihter abla der dalga geçer :) Tanıdığım vücudu tipi bana benzeyen bir kız var , tişört kot daha spor giyinir insanlar onu ünv öğrencisi sanıyor. Çarpıcı bir stille süper enerji verebilirsin.
Inan bana cirkin olmak bu devirde mumkun degil. Maskesi, makyaj malzemesi derken kendini neye istersen benzetirsin.
Aura önemli. Neşeli , pozitif insanlarla arkadaşlık etmeyi herkes sever di mi? Bir de zeka ve entellektüel kapasite de önemli. Zeka çok çekici bir şey bence. Benim şefim evli bir herif, kısa boylu, tombiş göbekli ama bütün kadınlar peşinde çünkü eğelnceli ve zeki. Onca yakışıklı erkeğin arasında herkes onun peşinde. Evli haliyle öyle bir sevgili buldu ki herif bekarlar bakakaldı ?!!!
O konuda nasılsın peki ,eğitimli misin, akıllı mısın, kültürlü müsün , esprili misin ? Sanat , spor , felsefe ya da siyaset merakın var mı , ne konulardan konuşursun ? Güzel muhabbet yapar mısın?
o konularda iyi değilim maalesef. Sadece psikoloji kitapları okumayı severim.
Anlatımın çok eğlenceli olmuş MisscherryGönlüne denk insanla tanışman dileğiyle
Güzellik benim elimde değil. Ünlüler çok bakımlı ama çoğu çok çirkin. Bakımlı olmak ve güzel olmak apayrı şeyler. Beni öyle kaşıni tuyunu almayan her gün aynı şeyi giyen Pasakli biri olarak düşünmeyin. Öyle değilim çünkü.Ama yetmiyor. Eminim kilo versem de güzel olmayacagim. Dört sene önce 55 kiloydum ve her gün ağlıyordum güzel dogmadigim için. Keşke kilo vermek ile ilgili olsaydı(
Malesef ikna olmuyorum. Güzellik var işte doğuştan var. Ama bende yok. Beni erkekler ya arkadaş gördü ya alay etti. Seven aşk gözüyle bakan hiç olmadı. Tuba hep sempatik tatlı dilli bir arkadaşti. Asla güzel sevilecek ilgi duyulacak bir kız olamadı . Asla aşk evliliği yapamayacak . Olsa olsa derler ki bu kız kapalı namuslu çocukla ilgilenir aşımı pisirir buna razi değilim ben aşk sevgi ilgi alaka istiyorum. Buna açım ben.
Konu sahibesine moral amaçlı yazdım yoksa olaylar olurken hiç eğlenmedim ben dost. Bir de adamı 1 yıl geçti ama unutamadım.
Fark ettim MissCherry , umarım mesajım seni üzmemiştir. İnsanın canı yanarken objektif olması çok zor olsa da tatlı bir dille yazmayı başarmışsın.
Vakti zamanında 9 ay yas tutmuşluğum oldu , bilirim. Aynı anda hem ağlayıp hem gülüyor , bir de benim ağladığım sürede milletin bebeği olurdu yahu diyordum
Ne edicem bilmiyorum kız 1 yıl oldu.
Tombişcik hatuna duyduğum derin saygıyı belirtmeden geçemedim:)
Zaman hani unutturuyordu kim dediyse yalanmış.
Unutturuyor da işte o zaman kavramı herkeste farklı işliyor. Bakma 9 ay dediğime , o 9 ay salya sümük önümde 1 paket peçete tutulan yasın süresi. Sessiz yas daha uzun sürdü :)
Sonra gün geliyor kara sevda mı bu ? neden geçmiyor bu ruh halim ? derken , bakıyorsun ki ölmemişsin ; demek ki kara sevda değilmiş iyileşmiş ruhum deyip işine , gücüne ,okuluna ,ailene ; elinde ne varsa o anda ona sarılıp devam ediyorsun yoluna. Sonra tamamen hafızayı silmesen de anılarına çeki düzen veriyor insan , belki bilinçli belki bilinçsiz. Ve sonrasında başka birini sevip bir de ondan ayrılıp yeniden üzülüyorsun vs vs.
Sen bi terapi grubuna katıl. Bunun başka çaresi yok.Ben güzellik doğuştan diye düşünüyorum. Yani giyimle özgüven le güzel olunmaz. Yani benim sorunumun hiç bir çaresi yok.
Aynen öyle hiç bir yerimi beğenmiyorum. ben buraya sağlık çok önemsiz güzel olayım gerisi boş anlamında bir şey yazmadım. Ama bazı kişiler beni yanlış anlamislar. Güzel olmayı istemek bir kızın hakkı değil mi ? Sagligima sukursuz değilim zaten.
eylül ayında gündüz hastanesı diye bir şey var.aktivite ve terapilerle iyileşmeme yardımcı olacaklar.umarım faydası olur.Düş
Sen bi terapi grubuna katıl. Bunun başka çaresi yok.
Son cümleyi yazmayaydın iyiydi
bu arada arkadaş çevreni de değiştir benceBana aynen bunu söylediler çirkin sin ama dış görünüme önem vermeyen erkekler var onlarla görüşürsun dedi diyen kız da kendisi yelloz gibi biseydi
canım napıyorsun kendine sen?Bak imla hiç bir şey hallolmuyor. Çırkin çirkin güzel güzel oluyor. Çirkinim işte buyum ben tipsizim her gün cildime bakıyorum güzel giyiniyorum ama bu nolursa olsun bu yani. Genel olarak bütün olarak Çirkinim. Beni olsa olsa tipe hiç önem vermeyen biri beğenir. O da çirkin olur ben beğenmem bu sefer.
ah canım ya neden ısrarla herkesi çirkin olduğuna ikna etmeye çalışıyosun bence senin en büyük problemin psikolojik. önce bi psikiyatriste git ruh durumunu hallet. bu arada kilo vermeye başla. kendin de şaşırıcaksın düşüncelerin ne kadar değişicek. kısaysan kısasın ne olmuş ben de kısayım 1.60 boyum. ayrıca eskiden kiloluydum da ben de beğenmezdim kendimi sonra kilo verdim üniversiteye başladım. hiç kimse beni sevmiycekmiş gibi düşünürken uzun süreli ilişkilerim oldu. ama benim de sorunum şu. aslında dünyanın en komik eğlenceli insanıyım belki ama samimi olmadığım kişiler tarafından karşıdan bakınca soğuk sert nalet biri gibi duruyorum sanırım. o yüzden iş işten geçince açılıyolar ya ben senden çok hoşlanıyorum ama söyleyemedim bu zamana kadar korktum senden şeklinde. ya benden niye korkuyosunuz acabaBence bunlar olsa da olmaz. Güzellik doğuştan. Yüzüm güzel değil. Boyum kısa. Bunlar değişmez. Bakımlı olunur o ayrı. Ama çirkinlik ve bakimsizlik ayrı şeyler. Zaten bana bakıldığında öyle aa ne bakımsız pasakli denecek bir halim yok. Bir tek kilom var. Cildine çok iyi bakarım. Maskeler yaparım. Rimel sürerim. Salimi güzel bağlamaya çalışırım. Ama yeterli değil. Güzellik yok İşte zorlamanin alemi yok.
Cok güzel bi noktaya el atmissin canim özgüven icten gelir aslinda güzellikle kazanilan bir olu$um degilah canım ya neden ısrarla herkesi çirkin olduğuna ikna etmeye çalışıyosun bence senin en büyük problemin psikolojik. önce bi psikiyatriste git ruh durumunu hallet. bu arada kilo vermeye başla. kendin de şaşırıcaksın düşüncelerin ne kadar değişicek. kısaysan kısasın ne olmuş ben de kısayım 1.60 boyum. ayrıca eskiden kiloluydum da ben de beğenmezdim kendimi sonra kilo verdim üniversiteye başladım. hiç kimse beni sevmiycekmiş gibi düşünürken uzun süreli ilişkilerim oldu. ama benim de sorunum şu. aslında dünyanın en komik eğlenceli insanıyım belki ama samimi olmadığım kişiler tarafından karşıdan bakınca soğuk sert nalet biri gibi duruyorum sanırım. o yüzden iş işten geçince açılıyolar ya ben senden çok hoşlanıyorum ama söyleyemedim bu zamana kadar korktum senden şeklinde. ya benden niye korkuyosunuz acaba