İşte yok öyle bir yer.Ama soylemezsen yardjmci olamayizki?
Git bi aynanin karsisina gec.
Burnunmu? Kaslarinmi? Cenenmi? Gozlerinmi?
Nerem soyle olsaydi keske diye ic geciriyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte yok öyle bir yer.Ama soylemezsen yardjmci olamayizki?
Git bi aynanin karsisina gec.
Burnunmu? Kaslarinmi? Cenenmi? Gozlerinmi?
Nerem soyle olsaydi keske diye ic geciriyorsun?
İşte yok öyle bir yer.
Genel olarak güzel görünmüyorum. Yüzüm öyle pek güzel değil. Boyun 156. Kilom 80 .vermek istiyorum.
E hadi 45 kilo diyelim. Mesele fizik değil. Ben kendimi güzel bulmuyorum
Zayıflayinca da eminim daha çirkin olacam. İstemem o yüzden o kadar zayıf olmayı. Güzelliğin tek ölçütü zayıf olmak değil. Siz bayagi bir kiloya takıldıniz
İşte yok öyle bir yer.
ınanmammben de çirkinim
boşver..
neden?ınanmamm
öyle hissetmiyorsun çünküneden?
profil resminden mi anladınöyle hissetmiyorsun çünkü
yok keendıne guvenen bırısın su anlık çirkin hissediyorsun bence ben de çirkinim zatiprofil resminden mi anladın
aslında çirkin hissediyorum hele ki terkedildim şu ara aynaya bakmak bile istemiyorum
Önce bi rabbimize şukur edelim.guzellik neyki.rabbim yaratmis.bunlari takinti yapmaya degmez bile.ne engelli arkadaslarimiz var yuruyemeyen ama baksan bir içim su.guzellik nefirki allah askina.madem cok memnun degilsin halinden drgistir biraz kendini..ama asla cirkinim deme asla nleri var neleri hangini anlatayim sana anlatmama gerek yok zaten biliyosun bunu....birak en buyuk derdin bu olsunKayıt ol hemen bir spor salonuna. Spora ilk basladigin gün vücut olculerini aldır ve kaydet. Her gün spora git 1buçuk hafta sonra yine ölçülerine baktır,taRtil. Zayifladigini gördükçe iyice heveslenirsin, heveslendikce iyice spora sarilirsin bu sadece iyice zayiflarsin. Boyuna göre kolon çok fazla kabul, ama çözümü olan şeylere üzülmek neden? kaşlarin mi kötü? Gir bi işe,yà da biriktir para. Git kaslarini kontör yaptır. Sacinin tam bi rengimi yok? Arada kalmisligin siradanliginimi yaşıyorsun? Sürekli dip boyasiyla uğraşma diye git gece siyahina boyat saçını ya da kendin boya. tekrar sasirarak soruyorum, çözümü olan şeylere üzülmek nedir Allah aşkına?