fiziksel görünümüme çok üzülüyorum

bir kadini güzel yapan en önemli sey kendine olan özgüvenidir
ve bunun güzellikle cirkinlikle ilgisi yoktur
öncelikle kendini sevmen kendine güvenmem gerekir
digerleri ise sirayla sac,cilt ve kilo ..
üzgünüm bir kadin cildi kötüyse ona güzel diyemem
umarim cildinizde sorun yoktur
sac ve kilo da sizin elinizde

Zayifla.

Biraz buyunce topuklu ayakkabi giy, guzel elbiseler al, parfumler sur. Hafif makyaj , guzel sacla guzel gorunursun, o kadar da zor bir mesele degil aslinda.

Sen kendini sevmezsen kim sevsin seni evladim??

Bolca su ic, spor yap. Cildin kotuyse doktora git.

Guzel olmak abartiliyor bence, insanin kaderi guzel olsun be. Hem cok guzel, hem de kariyerli gayet zeki, basarili bir kiz arkadasim var liseden lakin sans iste, simdi de evde kaldim diye uzuluyor.

Guzellik, cirkinlik cok takma, hayatini en iyi sekilde yasamaya bak.

Mutlaka iyi bir meslek edin. Paran olduktan sonra bakimin, giysinin, parfumun en iyisini alirsin. Para onemli, para olduktan sonra gerie kalan meseleler bir sekilde hallediliyor, guzellik de dahil. Egitimini, kafani, okulunu ihmal etme sakin.

kilon çok arkadaşım. ne yap et ver.
en fazla 50 olmalısın.
boylarımız yakın ben de 154 boyundayım 46 kilo oldum kendimi külçe gibi görmeye başladım. acilen kilo ver..

Genel olarak güzel görünmüyorum. Yüzüm öyle pek güzel değil. Boyun 156. Kilom 80 .vermek istiyorum.

E hadi 45 kilo diyelim. Mesele fizik değil. Ben kendimi güzel bulmuyorum
Zayıflayinca da eminim daha çirkin olacam. İstemem o yüzden o kadar zayıf olmayı. Güzelliğin tek ölçütü zayıf olmak değil. Siz bayagi bir kiloya takıldıniz

güzelliğin tek ölçütü değil evet..şişman alımlı havalı çok güzel kızlar var... malesef onlarda olup sende olmayan özgüven o yüzden kilo verirsen özgüvenin belki gelir diye düşünmüş arkadaşlar..

ben de öyle düşünüyorum fiziğine bakınca gözün açılır.boyuna göre 80 kilo çok fazla...55 kilo fazla...bize ne senin kilondan niye takalım sana yol göstermeye çalışıyoruz "bir derdim var" a kendi iradenle yazdığından.

yüzümde bi şey yok diyorsun göze batan, kilom normal diyorsun...senin tam olarak sorunun ne çözemedim.. ya da ne duymak istediğini

Kuzum seni çok iyi anlıyorum bundan 5-6 ay önce ağlamaktan helak olmuştum. Çok kiloluyum kimse beni beğenmez gibi geliyordu. Sonra baktım ki ben kendimi sevmezken insanlar beni neden sevsin? Kimseye kendinle ilgili çirkin birşey de söyleyemiyorsun hem belli ki kafayı kendine takmışsın.

Ben hayatımı değiştirme kararı aldım. Kendimle ilgilenmeye başladım. Çok paralar harcamadım ama giyimime çok dikkat etmeye başladım. Spora gitmeye başladım 2 ayda 13 kilo verdim. Hobiler edindim, ev hayvanım var onlara bakıyorum. Şu an hala eski benim, hala bir manken değilim ama kendimi çok seviyorum. Gülümsüyorum...

Son olarak, hayatçok güzel. Önce kendini sevmeyi öğren sonra seni sevecek insanlar olacaktır :)

İnsanın Bahtı güzel olsun yüzü değil. Ayrica çirkin kadın yoktur bakimsiz kadın vardır. Güzellik ölçüsü kişiden kişiye değişen bi algı bunu da unutmayalım

Arkadaşımıza 45 kilo olması önerilmiş de, neye göre? Bir kere 45 kiloda yağ oranı zaten azdır da kas oranı da iyi değildir. Spor yapıp kaslanarak olunan 55 kilo 45 kilodan yeğdir. Daha heybetli görünür.

İşte yok öyle bir yer.

bence sen her yerini beğenmiyorsun sen dünya güzeli de olsan mükemmeliyetçisin sanırım senin durumunda güzelliğin sınırı olmaz yani ben olsam psikoloğa giderdim ilk önce bakış açını değiştirmen lazım . farklı bir pencereden bakmanı sağlar psikoloğ yani hem harekete geçmek hemde mevcut durumdaki olulamaları da objektif görebilmek için canım

:KK70: bazen bende kendime diyorum ne kadar çirkinim. Sonra saçlarımı açıyorum. Geriye savuruyorum...Makyajsız bile güzel olduğumu hissediyorum :KK70: :KK70:

Benim yazmak istediğim veya katıldığım mâkûl tavsiyeleri başkası vermiş . Ve onları da beğenmeyip laf etmişsin. O zaman başka tür bir tavsiye vereyim. Kendinden daha çirkin kız arkadaşlar edin ve çirkin erkeklere yönel. Kendini en azından ortalama güzellikte olanlarla kıyaslama. Çıtayı düşür. Belki o zaman kendini bile güzel bulmaya başlar, havalara girersin.

Ideal olarak 50 kiloya dusmeni tavsiye ederim (boyum 1.60 kilom 45)

Sac kesimi bile cok farkettirir saclarına bir göz at nasıl? Saclarına bakım yapabilirsin. Uzun saç da kadını güzel gösterir sacların uzun mu kısa mı?

Spor kesinlikle farkettirir bol su içmek ve spor yapmak insanı güzelleştirir

Vücudun D vitamini alsın güneşe çık bazen ama ögle saatinde değil öğleden sonra veya sabah

Cilt bakım maskeleri yaptın mı hiç?

Giyim tarzı da çok farkettirir kendine uygun olan tarzı buldun mu?

Makyaj konusunda iyi misin?

Bazı yorumlar o kadar güzel ki :) Üstüne ne yazılabilir bilmiyorum :) Siz kendinizi sevmezseniz kimse sizi sevmez. Kendinizi sevin sevin sevin. Kendinize güvenin. Bunlar olmazsa kilo vermişsiniz dış görünüşünüzü değiştirmişsiniz fark etmez. Dik durun hep. Ben o kadar özgüvensizdim ki sırtımı eğerek kambur ve çekingen yürürdüm annem fark etti bir gün :) Duruşumu değiştirdim yürüyüşümü değiştirdim kendime güvenim geldi bu küçük adım bile ne kadar değiştirdi beni zamanında. :)

Kayıt ol hemen bir spor salonuna. Spora ilk basladigin gün vücut olculerini aldır ve kaydet. Her gün spora git 1buçuk hafta sonra yine ölçülerine baktır,taRtil. Zayifladigini gördükçe iyice heveslenirsin, heveslendikce iyice spora sarilirsin bu sadece iyice zayiflarsin. Boyuna göre kolon çok fazla kabul, ama çözümü olan şeylere üzülmek neden? kaşlarin mi kötü? Gir bi işe,yà da biriktir para. Git kaslarini kontör yaptır. Sacinin tam bi rengimi yok? Arada kalmisligin siradanliginimi yaşıyorsun? Sürekli dip boyasiyla uğraşma diye git gece siyahina boyat saçını ya da kendin boya. tekrar sasirarak soruyorum, çözümü olan şeylere üzülmek nedir Allah aşkına?
Önce bi rabbimize şukur edelim.guzellik neyki.rabbim yaratmis.bunlari takinti yapmaya degmez bile.ne engelli arkadaslarimiz var yuruyemeyen ama baksan bir içim su.guzellik nefirki allah askina.madem cok memnun degilsin halinden drgistir biraz kendini..ama asla cirkinim deme asla nleri var neleri hangini anlatayim sana anlatmama gerek yok zaten biliyosun bunu....birak en buyuk derdin bu olsun

X