İnsanlar dış gorunumumu beğenmiyor. Onlarbegenmeyince ben de beğenmiyorum. Çünkü çirkin ama özgüveni kız olmak bana saçma geliyor. Bu yüzden çok üzülüyorum. Hiç sevenim olmadı. Sevdiğim iki kişi oldu. Birinin sevdiği çok güzel bir kızdı diğeri tatlı bir kızdı. Ve ben itiraf etmeliyim ki kiskandim.ne olurdu sanki ben de güzel olsaydım. O kadar ilgimi çekiyor ki tüm güzellikler, doğadaki güzel şeyler, güzel insanlar ama ben hiç güzel degilim. Lütfen sukursuzsun ya da boşver gibi yorumlar yapmayın. Çok etkilenebiliyorum çünkü.
E hadi 45 kilo diyelim. Mesele fizik değil. Ben kendimi güzel bulmuyorum
Zayıflayinca da eminim daha çirkin olacam. İstemem o yüzden o kadar zayıf olmayı. Güzelliğin tek ölçütü zayıf olmak değil. Siz bayagi bir kiloya takıldıniz
Ben de oyle yapiyorum da genel bir bakim lazim bana o yuzden iyi bir yer ariyorum :) goz cevremde yag bezeleri olustu minik minik onlari aldirmam lazim. Gitmisken bir de bakim yaptiririm diyorum :) onerebilecegin ozel maske tarifleri varsa paylasirsan sevinirim :) ben doğal olan her seyi kendim maske yaparak uyguluyorum. Simdi siyah nokta bandini da jelatinle yapmaya basladim onu da ucuza getirdimBen:)
Kendim cildiye uygun ürünlerle kendi bakımımı kendim yapıyorum her zaman..
Ister alin ister gucen.
Baska bi arkdas diyincede ters tepmissin ama: kilo vermen lazim. 80 kilo cok fazla.
Ben yine cirkinim kilo vrrincede cirkin kalicam diyosun.
Ama onuda o zmn dusunursun.
Sen su kilolardan bi kurtul hele.
Ayrica yasin kac?
Tamam vereceğim. Üç kilo verdim ama yetmez. 20 yaşı a gireceğim haziranda. Ya ama düşünmeden edemedim yüzüm fazla güzel değil ki Zayıflayinca değişmeyecek diye düşündüm ondan öyle yazdım.
Ya aslında suram cirkin diyemem. Ama bütün olarak hoş bir kız görüntüsü yok.Yuzunun hangi bolumunu begenmiyorsun peki?
Evettttt şimdi ne diyoruzzz çirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardirrr yasin kac mesela daha kucukmusun bilmiyorum ama kızlarında dedigi gibi ilk olarak zayiflamaya basla kilon boyuna gore asiri fazla sacinin rengini değiştir mesela makyaj yap guzel kıyafet ler giy bende eregenlgmde yani lisedeyken pek guzel degildim ama simdi kendimi cok guzrl hissediyorum çünkü sana dedigim seylerin hepsni yapıyorumİnsanlar dış gorunumumu beğenmiyor. Onlarbegenmeyince ben de beğenmiyorum. Çünkü çirkin ama özgüveni kız olmak bana saçma geliyor. Bu yüzden çok üzülüyorum. Hiç sevenim olmadı. Sevdiğim iki kişi oldu. Birinin sevdiği çok güzel bir kızdı diğeri tatlı bir kızdı. Ve ben itiraf etmeliyim ki kiskandim.ne olurdu sanki ben de güzel olsaydım. O kadar ilgimi çekiyor ki tüm güzellikler, doğadaki güzel şeyler, güzel insanlar ama ben hiç güzel degilim. Lütfen sukursuzsun ya da boşver gibi yorumlar yapmayın. Çok etkilenebiliyorum çünkü.
Ya aslında suram cirkin diyemem. Ama bütün olarak hoş bir kız görüntüsü yok.