fiziksel görünümüme çok üzülüyorum

Erkekler guzellige bakar dogru ama nedense kendimden cirkin ve yasli kadinkarla aldatildim...gorenler inanamiyor ...oyle kiskandigim icinde soylemiyorum guzele güzel derim..erkekler guzellige ilgi duyar ama is evlenmeye gelince bence guzellik cokda onemli degil...cevremde cocuklugumdan beri güzel oldugumu soylerler ama şu ana kadar bir getirisini gormedim...sadece anlik olarak isinize yarıyor. .trende bavulunuzu tasima, restoranda kahve ismarlama gibi...cevreme bakiyorum ortalama tipte kadinlar evli yani ..
sana gelicek olursak bence kilo ver salma kendini..diyet spor gruplarina katil bu sitede..

Benim de kendimde sevmediğim şeyler var, ama sevdiğim şeyler de var.Bu konuda sana şöyle yap desem zor,
etrafındakiler olumsuz şeyler dedikçe umursamamak ,imkansız.Ama kimseye sen çirkinsin veya bunu ima edin lafı kullanmasına müsaade etmem. Bi dakka ya ne diyorsun sen,senin haddinmi,sen dön kendine bak derdim.

Öncelikle insan kendisiyle barışık olmalı sende öyle yapmalısın.Güzellik kime göre neye göre ,insan hiç bir zaman güzeli sevmez sevdiğini güzel sanır.Kendini sev herhalinle sev boşver kim ne düşünürse düşünsün mühim olan senin kendi düşüncelerindir.

Onkoloji hastanelerinde aylarca bi oda içinde acı çeken insanları görsen ve o insanlar bırakın güzelliği senin şu hayatında çok basit yaptığın (mesela yürümek,rahat yiyip içip uyumak)gibi şeyleri deli gibi hasret kalan insanların yerine koysan kendini bu da dert mi dersin,bak ben ellerimi ayaklarımı beğenmem burnum yüzüme göre büyük gelir bana oje sürmem mesela ama hiçççç sorun değil sonuçta ellerim ayaklarım sağlam nefes alabiliyorum çok şükür böyle düşün psikolojisini boş vere yıpratma cnm bence

İnsanlar dış gorunumumu beğenmiyor. Onlarbegenmeyince ben de beğenmiyorum. Çünkü çirkin ama özgüveni kız olmak bana saçma geliyor. Bu yüzden çok üzülüyorum. Hiç sevenim olmadı. Sevdiğim iki kişi oldu. Birinin sevdiği çok güzel bir kızdı diğeri tatlı bir kızdı. Ve ben itiraf etmeliyim ki kiskandim. :KK43: ne olurdu sanki ben de güzel olsaydım. O kadar ilgimi çekiyor ki tüm güzellikler, doğadaki güzel şeyler, güzel insanlar ama ben hiç güzel degilim. Lütfen sukursuzsun ya da boşver gibi yorumlar yapmayın. Çok etkilenebiliyorum çünkü.

önce kilo vererek başla o zaman cok fark ettıgını ve kendıne guvenın geldiğini göreceksın

güzellik çok görecelidir.
neden kendini bu kadar üzüyorsun?

E hadi 45 kilo diyelim. Mesele fizik değil. Ben kendimi güzel bulmuyorum
Zayıflayinca da eminim daha çirkin olacam. İstemem o yüzden o kadar zayıf olmayı. Güzelliğin tek ölçütü zayıf olmak değil. Siz bayagi bir kiloya takıldıniz

bir foto koysan da biz de ona göre konuşsak

Ben:)

Kendim cildiye uygun ürünlerle kendi bakımımı kendim yapıyorum her zaman..
Ben de oyle yapiyorum da genel bir bakim lazim bana o yuzden iyi bir yer ariyorum :) goz cevremde yag bezeleri olustu minik minik onlari aldirmam lazim. Gitmisken bir de bakim yaptiririm diyorum :) onerebilecegin ozel maske tarifleri varsa paylasirsan sevinirim :) ben doğal olan her seyi kendim maske yaparak uyguluyorum. Simdi siyah nokta bandini da jelatinle yapmaya basladim onu da ucuza getirdim :KK53::KK70:

Lise yıllarımda ben kenddimi dünyanın enn çirkini sanardım geçennlerde günlüğümü buldum :)) üniversitede ortalamaydım. Sonra işe başladım, saçlarımı uzatıp sarı yaptım renkli lensler aldım. Cilt bakımı yaptırmaya daha kaliteli makyaj ürünleri almaya başladım. Boyum 160 kilom 45ti ve ben kendimi dünyanın en güzeli kabul ettim. Peşimden koşan da çoktu :)) önce bakım ve kiloyu hallet. Her gün al eline 1.5 luk su şişesi 1 saat yüürü önce :))

Guzellik kime neye gore? Mesela turkiyenin en guzel mankenlerinden sayilan bazi kadinlari bildigin cirkin buluyorum ben :KK70: eger kendin disinda her seyi guzel buluyorsan psikiyatriste, yok objektif olduguna eminsen bir diyetisyen ve guzellik merkezine git, nerelerini begenmedigini soyle, degistirsinler olsun bitsin.

Yardımcı oldugunuz için hepinize teşekkür ederim. Farklı kişilerden yorumlar alınca çok iyi oluyor. Umarım kilo vermeyi basaririm. Üç kilo verdim ama bu yeterli değil. Devam edeceğim.

Ister alin ister gucen.
Baska bi arkdas diyincede ters tepmissin ama: kilo vermen lazim. 80 kilo cok fazla.
Ben yine cirkinim kilo vrrincede cirkin kalicam diyosun.
Ama onuda o zmn dusunursun.
Sen su kilolardan bi kurtul hele.
Ayrica yasin kac?

Ister alin ister gucen.
Baska bi arkdas diyincede ters tepmissin ama: kilo vermen lazim. 80 kilo cok fazla.
Ben yine cirkinim kilo vrrincede cirkin kalicam diyosun.
Ama onuda o zmn dusunursun.
Sen su kilolardan bi kurtul hele.
Ayrica yasin kac?

Tamam vereceğim. Üç kilo verdim ama yetmez. 20 yaşı a gireceğim haziranda. Ya ama düşünmeden edemedim yüzüm fazla güzel değil ki Zayıflayinca değişmeyecek diye düşündüm ondan öyle yazdım.

Hiç mi güzel bi yanın oldugunu düşünmüyorsun? Her tarafın mı çirkin?
Benim de yüzüm evlerden ırak, çok bunalım yaşadım ama sonra farkettim ki boyum uzun ve inceyim. Eminim senin de görmezden geldiğin bir yönün vardır ve farkında değilsin. Ben de ezildim büzüldum çirkinim bana kimse bakmaz dedim. Ama kendimi kesfedince öyle bi özgüven geldi ki.. Aslan burcu olmamin etkisiyle de küçük daglari ben yarattim edasiyla geziyorum

Tamam vereceğim. Üç kilo verdim ama yetmez. 20 yaşı a gireceğim haziranda. Ya ama düşünmeden edemedim yüzüm fazla güzel değil ki Zayıflayinca değişmeyecek diye düşündüm ondan öyle yazdım.

Yuzunun hangi bolumunu begenmiyorsun peki?

İnsanlar dış gorunumumu beğenmiyor. Onlarbegenmeyince ben de beğenmiyorum. Çünkü çirkin ama özgüveni kız olmak bana saçma geliyor. Bu yüzden çok üzülüyorum. Hiç sevenim olmadı. Sevdiğim iki kişi oldu. Birinin sevdiği çok güzel bir kızdı diğeri tatlı bir kızdı. Ve ben itiraf etmeliyim ki kiskandim. :KK43: ne olurdu sanki ben de güzel olsaydım. O kadar ilgimi çekiyor ki tüm güzellikler, doğadaki güzel şeyler, güzel insanlar ama ben hiç güzel degilim. Lütfen sukursuzsun ya da boşver gibi yorumlar yapmayın. Çok etkilenebiliyorum çünkü.
Evettttt şimdi ne diyoruzzz çirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardirrr yasin kac mesela daha kucukmusun bilmiyorum ama kızlarında dedigi gibi ilk olarak zayiflamaya basla kilon boyuna gore asiri fazla sacinin rengini değiştir mesela makyaj yap guzel kıyafet ler giy bende eregenlgmde yani lisedeyken pek guzel degildim ama simdi kendimi cok guzrl hissediyorum çünkü sana dedigim seylerin hepsni yapıyorum

Ya aslında suram cirkin diyemem. Ama bütün olarak hoş bir kız görüntüsü yok.

Ama soylemezsen yardjmci olamayizki?
Git bi aynanin karsisina gec.
Burnunmu? Kaslarinmi? Cenenmi? Gozlerinmi?
Nerem soyle olsaydi keske diye ic geciriyorsun?

X