fiziksel görünümüme çok üzülüyorum

özgüven sadece güzellikle olacak bir şey değil ki. güzel olmayıp da özgüveni tavan olan bir sürü insan var... demek ki görsel olarak kendini beğenmesen de özgüven sahibi olabilirsin. görünüşünle tatmin olamıyorsan başka yönlerinle kendini tanımaya sevmeye çalış. insan vitrinden ibaret değil.

cirkinsin ama cok şükür elin ayagin aklin fikrin sağlığın var bence. her topalin kör alicisi bulunur. kimse evde kalmaz merakk etme.
şimdi kız ben çirkinim mutsuzum falan yazmış, üstüne çirkinsin ama her topalın kör alıcısı olur diye cvpp bana gelse ağlayarak uzaklaşırdım topikten heralde, kızı iyice küstürücen hayata :)
yukarda da biri yazmış bu iş gerçekten kaşının nasıl alındığından rimelini nası sürdüğüne, basenine nası pantolon seçtiğine kadar bir dizi işlem gerektiriyo, maalesef öyle kendimi güzel hissediyorumla, telkinle falan olmuyo bence

Kilo vermediginiz surece boyle dusunmeye devam edeceksiniz. Herseyin bir bedeli var ben bunun bunye meselesi degil daha cok beslenme aliskanligi oldugunu dusunuyorum. Bi 5 kilo verin gelin bu konuyu tekrar burda tartisalim. Bakalim guzellik konusunda fikriniz degisecek mi

Canım insanlar sadece dış görünüşüyle değil farklı özellikleriyle de kendini sevdirir.Çevremizde bizi eleştiren çogu bayan kıskandıgından da eleştiriyor hepsini dikkate alma derim
ikincisi Allah seni öyle yaratmış Allah ın gücüne gider şükret yani Rabbim dermansız bir hastalık vermesin Allah korusun .

Tabi son olarak gerçekçi yorumumu yapayım boşver demicem sana çünkü biz kadınlar dış görünüşe çok bakarız çünkü görsellik ve özellikle kilo erkekler içinde önemlidir . Bende güzellik günlerine başladım bir buçuk ayda 7 kilo verdim burda bir topic den çok yararlandım. cilt bakımına gittim yüzümdeki lekeler ciddi azaldı saçlarımı kısalttım lazer epilasyona başladım bu ay ikinci seansa gidicem bebekler pürüssüz tüysüz geziyorum 1 aydır bunlar küçük şeyler ama inan çok moral veriyor ve çevreden olumlu tepkileri almaya başladıkça daha da motive oluyorum bence şu an kilo önemli değil ama ruhsal açıdan önemli ve obezite sınırındasın eger vermessen ilerde kalıcı olur kiloların yaş ilerledikçe zorlanıyor insan vermekte. yanlış anlama ama ben 1.62 boyda 67 kilo biriydim erkek arkadaşım bana çok kilolu oldugumu söyler dururdu çok utandım bir güm baktım inan şu an 58 kiloyum çok mutluyum .Benim 48 kilo olmamı istiyor erkek arkadaşım .
yani hayatına biri girerse onun söylemesi daha kırıcı olur canım.

Güzel olmak birazda insanın elinde diye düşünüyorum. Arkadaş grubumuzda en az güzel arkadaşımız en çok beğenilendi hep. Yediklerine dikkat eder spor yapardı sadece vucudu bile muhteşemdi ki bu insanın elinde olan birşey. Upuzun saçları vardı alnı genişti kahküllü ve kabarık yapardı saçları ilgi çekerdi kaç yapısını yüzüne göre çizerdi makyajı çok iyi bilir burnunu küçük gösterirdi dudaklarına kontür çeker dolgun gösterirdi. Dişlerine çok dikkat eder her zaman bembeyaz gezerdi. En önemlisi oturup kalkmayı çok iyi bilirdi ben kambur otururdum o dimdik, bardağı tutuşu bile kibar, cilveliydi.. Kısacası doğal güzellik çok ta önemli değil. O yapay yada değil hepimizden güzel görünendi...

Ozguven eksikliginin gorunusunden kaynakli oldugunu dusunuyorsan estetikle hersey mumkun...para biriktir...ameliyat ol...spor yap..kilo ver..

kiz zaten kendini ortaya koymus çirkinm begenmiyorum kendmi diye. bildigimiz ergen laflar bunlar. ayrica allahin verdigini begenmeyen millet bseler dedi diye isyan asamasina gelen birini kisaca kendide demis sukursuz birine oturup da teselli verecek degilim heralde. anlamıyorum boyle insanlari. sokakda binlerce kolsuz bacaksiz fikirsiz insanlar hatta ac midesine gunlerce yemek girmeyen insanlar var. onlari gore gore bile bile güzelligi problem edenleri. dunya guzeli olsa ne farkeder tek bi sivilceye bakar.

pardon başka boyuttan bildiriyomuşuz, error verdim yatayım bari

Sen kendini sevmezsen kim sevsin? Sen kendini begenmezsen kim begensin?
Salmissin da salmissin kendini iyice.. kilo versem de yine cirkinim olurum diyorsun..böyle sacma bir düsünce olamaz.
Ilk önce bedenine sagligina saygi duy.. saglikli yasa ki kendini iyi hissedesin. Bedenine iyi davran ki karsiligini alasin.
Kendine özen göster bakim yap. Bu zamanda güzel degilim diye aglayan insan cözüm odakli degildir..cunku "güzel" olmak icin birsürü yapilacak seyler var estetik, makyaj vs.
En önemli nokta kendinle barisik olmak.. kendisiyle barisik olan insan zaten güzeldir ..güzel görünür.
Hayatini distan ice yasama..icten disa dogru yasa. Hayat senin hayatin. Beden senin bedenin. Sen kendini begen sen sev.
Insanlar sana cirkin dese cirkin oluyorsun..insanlar sana kötü diyince kötü mü oluyorsun?
Böyle düsünmen seni yipratir yorar.. ve zaten yanlis bir düsünce..

Kayıt ol hemen bir spor salonuna. Spora ilk basladigin gün vücut olculerini aldır ve kaydet. Her gün spora git 1buçuk hafta sonra yine ölçülerine baktır,taRtil. Zayifladigini gördükçe iyice heveslenirsin, heveslendikce iyice spora sarilirsin bu sadece iyice zayiflarsin. Boyuna göre kolon çok fazla kabul, ama çözümü olan şeylere üzülmek neden? kaşlarin mi kötü? Gir bi işe,yà da biriktir para. Git kaslarini kontör yaptır. Sacinin tam bi rengimi yok? Arada kalmisligin siradanliginimi yaşıyorsun? Sürekli dip boyasiyla uğraşma diye git gece siyahina boyat saçını ya da kendin boya. tekrar sasirarak soruyorum, çözümü olan şeylere üzülmek nedir Allah aşkına?

Senin sorunun kilo zayiflarsan kendine güvenin artar spora git aktif ol derim

Rabbim verdiğin sağlığa binlerce kez şükretsek azdır..
hastalara şafì isminle şifa ver..

Bu dediklerinizi yapsam Ozguvenim yerine gelir.
O zaman hemen yapmaya baslamalisin. Ben de katılıyorum arkadasa. Kendine bak, kilo ver, spor yap, makyaj yap guzel giyin. Guzel giyinden kastim marka fln degil uyumlu giyin anlaminda. İnsan kendine baktikca kendiyle ilgilendikce kendini daha iyi hisseser. Mesela ben hafif bi makyaj yaparim kendimi daha iyi hissederim. Bunun gibi ufak seylerle kendini motive et. Zaten kilo vermeye basladikca daha da artack kendine olan guvenin. Dogal cilt bakimi uygula evde hem ucuz hem saglikli. Ben hep yaparim. Sacini falan degistir. İnan en ufak bir bakim bile cok degistiriyor insani kendimden biliyorum cirkin ama bakimliyim kisacasi oturup sizlanmak yerine elindeki imkanlari kullan. Ben ne kizlar gördüm evrim geciren :)) hayata kusme kendinle baris once

Cok haklisin. Benim de uni de bi arkadasim vardi kiz hafif kiloluydu basenleri falan büyüktü. Benim fizigim iyidir begenirim ki cevremdekiler de begenir, kiz durduk yere beni elestirirdi yok popon kucuk yok boyle kilo mu olur aman oran boyle suran soyle. İlk zamanlar takiyordum sonra kizi tanidikca kiskancliktan yaptigini anladim. O gunden beri de guzelsin.diyeni de cirkinsin diyeni de takmam. Ben aynaya baktigimda ne görüyorsam odur benim icin. İnsanlar acimasiz ve kiskanc. Fazla takmamak lazim

Ankarada cilt bakimi icin onerebilecegin iyi bir yer varsa ozelden yazabilir misin rica etsem :)

İlk olarak dergilerde yada tumblr'da gördüğün modeller yahut makyajsız ünlüler çok çok çok çok mu güzel sanıyorsun ? Eğer fikrin böyleyse şunu izlemeni öneriyorum.

My mad fat diary isimli diziyi izlemeni öneriyorum , hem eğlencelidir hem de an itibariyle yaşadığın stresi yaşayan birini görmek benimsemek sevmek insana iyi gelir. Ben bunun sana iyi geleceğini düşünüyorum.

Kilolarım gitse de güzel olmayacağım yazmışsın , şu videoya bir göz at derim. İnsan istedikten sonra olmayacak diye bir şey yok. Her şey mümkün , ki başarabilirsin de ama evvela istemek gerekiyor. Bu insanlar başarmış ne eksiğin var ki onlardan ? Eğer özelden mesajla resmini atabilirsen yüzün hakkında makyaj , kozmetik önerilerinde bulunabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…