Güzelliğin ölçütü nedir ki?Hepimiz farklı bakış açılarına sahibiz.Kimimiz sarışın sever kimimiz esmer.Bazılarımız minyon tiplileri sevimli sempatik bulur bazılarımız uzun ince olanları...Hayatta herkes çok güzel ya da çok yakışıklı olamaz aynı zamanda çoook çirkin insan olduğuna da inanmıyorum.O sadece öz güven eksikliğinin kişinin tavırlarına,yürüyüşüne,bakışına,giyimine vs yansımasıdır.Şu vardır; kimi karizmatiktir tek tek bakarsın kaşına, gözüne, saçına, afet gibi gelmez ama bütüne bakarsın, karizmatiktir dikkat çeker işte.Kimi çoook tatlı dillidir bir konuşan bir daha yanından ayrılmak istemez.Kimi çok başarılıdır insanlar yaptığı işlerden hayranlıkla bahseder,tipi başarılarının gölgesinde kalır. Örnekler uzaaaar gider.Siz önce kaybettiğiniz özgüven duygusunu geri kazanmalısınız.Tip bahanesi işin.O en kolayı inanın bana.Hayatta iyi olduğunu bir şey mutlaka vardır.Sürekli kaşınızla gözünüzle ilgilenmek yerine iyi olan yönlerinzi ön plana çıkararak öncelikle kendinize değer verin,kendinizi sevin.Sonra insanlarla iletişimizde daha özgüvenli olup kimsenin sizi zayif noktalarınızdan vurmasına izin vermeyin.İzin vermeyin diyorum çünkü siz izin vermeden kimse sizin canınızı acıtamaz.''İnsanlar dış gorunumumu beğenmiyor'' diye bir cümle sarfetmişsiniz demekki kendi fikirlerinizden ziyade başkalarının görüş ve düşüncelerine daha çok önem veriyorsunuz.Benden bir tavsiye sürekli sizi eleştiren,negatif enerji veren insanları kendinizden uzak tutun bu biiiiiir.Aynaya bakın ne görüyorsunuz?Sadece güzel ya da çirkin olarak insanları sınıflamak ne kadar basit ne nedenli yüzeysel bir bakış açısı.Hayatta düzeltilebilecek şeyler için çok canınızı sıkmayın.Dermansız dertler vermesin Allah.Kilolu musun kilo verilebilir.Cildini mi beğenmiyorsun?Sabırla cilt bakımları yapabilirsin evde.Saçının rengini mi beğenmiyorsun o da basit.Yani güzel kardeşim aslında herşey basit basit olmasına da sen önce kendini sev sonra seni her yönünle gerçekten sevebilecek insanları etrafında barındır gerisi gelir