Genel olarak güzel görünmüyorum. Yüzüm öyle pek güzel değil. Boyun 156. Kilom 80 .vermek istiyorum.Dış görünüşün derken neyi kastediyorsun mesela? Zayıf mısın,kilolu muusn sivilce izlerin mi var burnun mu çirkin,sorun ne?
Kendini iyi hissetmek için işe kilo vermekle ve kendinden nefret etmeyi bırakmakla başlayabilirsin.
Her gün duş alıp hoş kokular sürünüp, güzel kitaplar okuyup, spor yapıp, arkadaş çevreni genişletip daha iyi hissedebilirsin.
Minik adımlarla uzun yol kat edebilirsin inan bana.
Önce kendini seveceksin diğer insanların seni beğenip beğenmemesini bir yana koy.
Sen kendini seveceksin.
İyi olacaksın sonra diğer insanlar etkilenecek senin bu halinden zaten.
55 kiloyken de herkese ben güzel miydim diyordum.Kilo verirseniz belki de fikriniz değişmeye başlar. Çünkü boyunuza göre kilonuz fazla..
55 kiloyken de herkese ben güzel miydim diyordum.
E hadi 45 kilo diyelim. Mesele fizik değil. Ben kendimi güzel bulmuyorum156cm boya 55 kg da fazla
E hadi 45 kilo diyelim. Mesele fizik değil. Ben kendimi güzel bulmuyorum
Zayıflayinca da eminim daha çirkin olacam. İstemem o yüzden o kadar zayıf olmayı. Güzelliğin tek ölçütü zayıf olmak değil. Siz bayagi bir kiloya takıldıniz
Alınmadım sadece kilo versem de güzel olmam diyorum. Yani güzel olmanın bir yolu yok. Böyle yaratildim. Tavsiyeyi sunun için istedim asamiyorum çok takiyorumKiloya takılmadım ama siz güzelliğe fena kafayı takmışsınız.
Ne gibi bir öneri bekliyorsunuz güzellik için???
Zayıflamak ile işe başlayabilirsiniz şeklinde bir öneride bulundum ama siz alındınız sanırım.
bi zamanlar aynadaki görüntüme küfreden biriydim. hatta çirkin olduğumu düşündüğüm için ağlardım, ağlarken çok çirkin olduğumu gördüğümde daha da ağlardım. yakın arkadaşlarıma dert yanıp ağladığımda bana hiçbir zaman "aaa saçmalama senin şuran buran çok güzel" demediler hiçbi zaman. onlar bunları söylemedikçe daha da mahvoldum. önce şunu bilmelisin ki böyle hissetmenin tek sebebi diğer insanlar. diğer insanlar.İnsanlar dış gorunumumu beğenmiyor. Onlarbegenmeyince ben de beğenmiyorum. Çünkü çirkin ama özgüveni kız olmak bana saçma geliyor. Bu yüzden çok üzülüyorum. Hiç sevenim olmadı. Sevdiğim iki kişi oldu. Birinin sevdiği çok güzel bir kızdı diğeri tatlı bir kızdı. Ve ben itiraf etmeliyim ki kiskandim.ne olurdu sanki ben de güzel olsaydım. O kadar ilgimi çekiyor ki tüm güzellikler, doğadaki güzel şeyler, güzel insanlar ama ben hiç güzel degilim. Lütfen sukursuzsun ya da boşver gibi yorumlar yapmayın. Çok etkilenebiliyorum çünkü.