Ee niye evlenmiş o zaman benimde sağlık sorunum çok acil kilo vermem lazım.Merhabalar.yeniyim.kisaca anlatıp fikrinizi almak istiyorum.ben eşimle görücü usulü evlendim.evladimizda var fakat eşim in kırıcı sözleri beni mahvediyor.fizigimi asla beğenmediğini,(ben zayıfım,minyonum.kiko alamıyorum.ilginctir ki ekseriyeti derdi kilo vermektir.ama ben doğumdan sonra bile birkaç kilo dışında almadım) söylüyor.
Şimdi olsa benle evlenmezmis,bende ona diyorum ,ben de seninle evlenmezdim diye.laflar karşılaşıyor.
Özellikle çok yillik evlilere soruyorum.bu dış görünüşü beğenip beğenmeme meselesi evlilikte ne kadar büyük bir sorundur? birbirimize saygımız azalıyor.nasil düzeltilir?
Ya da sonumuz kötü mü?
Teşekkürler ve herkese hayat imtihaninda kolaylıklar.....
çok üzüldüm böyle mobbinge uğramanıza. ben de seninle evlenmezdim gibi laflar bi yere kadar idare ediyor. ne yazık ki bu konuyu kökten çözmeniz lazım. ciddi ciddi bitirmeyi düşündüğünüzü söyleyin.Merhabalar.yeniyim.kisaca anlatıp fikrinizi almak istiyorum.ben eşimle görücü usulü evlendim.evladimizda var fakat eşim in kırıcı sözleri beni mahvediyor.fizigimi asla beğenmediğini,(ben zayıfım,minyonum.kiko alamıyorum.ilginctir ki ekseriyeti derdi kilo vermektir.ama ben doğumdan sonra bile birkaç kilo dışında almadım) söylüyor.
Şimdi olsa benle evlenmezmis,bende ona diyorum ,ben de seninle evlenmezdim diye.laflar karşılaşıyor.
Özellikle çok yillik evlilere soruyorum.bu dış görünüşü beğenip beğenmeme meselesi evlilikte ne kadar büyük bir sorundur? birbirimize saygımız azalıyor.nasil düzeltilir?
Ya da sonumuz kötü mü?
Kendiniz vücudunuzu beğeniyor musunuz? Kendiniz kendinizi seviyor musunuz?Merhabalar.yeniyim.kisaca anlatıp fikrinizi almak istiyorum.ben eşimle görücü usulü evlendim.evladimizda var fakat eşim in kırıcı sözleri beni mahvediyor.fizigimi asla beğenmediğini,(ben zayıfım,minyonum.kiko alamıyorum.ilginctir ki ekseriyeti derdi kilo vermektir.ama ben doğumdan sonra bile birkaç kilo dışında almadım) söylüyor.
Ya da sonumuz kötü mü?
katılıyorum size tamamen. çok doğru bi yorumFiziğinizi görmedi mi önceden. Görücü usulü olmuş öncesinde tanışmışsınızdır. Mantık çerçevesinde ben görücü usulü evleniyorsam en azından dış görünüş bana hitap etmesini beklerim. Sizin dış görünüşünüzü beğenmeyip neyinizi beğenmiş de evlenmiş. Aileniz mi zengin? Neden tercih etmiş yani.
Adam saçmalıyor. Özgüveninizi kaybettiriyor. Ben olsam çoktan gönderirdim fiziğini beğeneceği kadınlara.
Size saygısı olmayan adamla bir evliliği onu sürekli şımartarak ve alttan alarak devam ettirebilirsiniz malesef.nasıl yurutuyorsunuz?
Eşinde seni sevseydi ve saygı duysaydı seni kilonla dış görünüşünle aşağılamazdı yargılamazdı. (Madem o yapıyor sende başka kaslı erkekleri öv)seviyorum eşimi
İlişki terapisti veya psikoloğa götüreceksiniz başka türlü düzelmez yada sağlam bir rest çekip süründüreceksin.istiyorum.cunku anhedoni denilen bı hal var sanki üstünde(hiçbir şeyden mutluluk duymama hali_depresyona yakın bı rahatsızlık
Merhabalar.yeniyim.kisaca anlatıp fikrinizi almak istiyorum.ben eşimle görücü usulü evlendim.evladimizda var fakat eşim in kırıcı sözleri beni mahvediyor.fizigimi asla beğenmediğini,(ben zayıfım,minyonum.kiko alamıyorum.ilginctir ki ekseriyeti derdi kilo vermektir.ama ben doğumdan sonra bile birkaç kilo dışında almadım) söylüyor.
Ya da sonumuz kötü mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?