- 21 Şubat 2023
- 198
- 87
- 27
-
- Konu Sahibi tommyandgrace
Merhaba arkadaslar elime biraz yüklü miktar bir anda geçti devletten gelen çeyiz parası. 70 bin kadar. Bankamdan altın yapmak istiyorum fiziksel saklamak çok riskli geliyor şuan bana. Ama makas aralığıdır, komisyondur vs. Cok bilgim yok. Fiziksel altınla arasında cok fark olur mu? 1 sene kadar parayı harcamayı düşünmüyorum. Bilgisi olanlar lütfen yazarsa sevinirim
Evet bu da mantıklı fiziksel alıp kasa kiralayabilirimKasa kiralasaniz?
Annem hayatta değilAnne babanız hayatta degil mi sizin ?
İşte cok fark oluyor mu altında onu sormak istemiştimOnline bankacılıktan altın ve döviz sepeti yap.
Merhaba arkadaslar elime biraz yüklü miktar bir anda geçti devletten gelen çeyiz parası. 70 bin kadar. Bankamdan altın yapmak istiyorum fiziksel saklamak çok riskli geliyor şuan bana. Ama makas aralığıdır, komisyondur vs. Cok bilgim yok. Fiziksel altınla arasında cok fark olur mu? 1 sene kadar parayı harcamayı düşünmüyorum. Bilgisi olanlar lütfen yazarsa sevinirim
Şu an altını bankadan almak mantıklı değil. Aradaki makas çok fazla bana göre. Ben normalde altın alırım aylık. 2 aydır döviz alıyorum.İşte cok fark oluyor mu altında onu sormak istemiştim
Aynen ya...Şu an altını bankadan almak mantıklı değil. Aradaki makas çok fazla bana göre. Ben normalde altın alırım aylık. 2 aydır döviz alıyorum.
Aynen ya...
Fiziki dert... kasa kiralayıncq banka içini bilmediği için güvence veremiyor...
Evet bende duydum. Gerek yok. Kasayı patlattilar mi bitti. Allah'tan doğru dürüst altın yok. Olsa bankada tutardı.Kiralanan kasalara sigorta da yapılmıyor. Mesela deprem hırsızlıkta altınlar gidince gidiyor. Hiç bir hak talep edemiyorsunuz