Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
:sm_confused:Merhaba arkadaşlar aranızda ya da tanıdığınız fizik mühendisi,fizik öğretmeni,fizik mezunu olanlar var mı?okulu kaç yılda bitirdiler ve şuan ne yapıyorlar?
bir arkadasım fizik mezunu, medical fizik alanında yuksek lisans yaptı su an hastanede calısıyor, maaşı da baya iyi sanırım. fizik mezunu olanlara tavsiye ederim.
bir arkadasım fizik mezunu, medical fizik alanında yuksek lisans yaptı su an hastanede calısıyor, maaşı da baya iyi sanırım. fizik mezunu olanlara tavsiye ederim.
bencede fizik okumayın bizim okuldaki fizikçi hiç tavsiye etmedi zaten öğretmen için kontenjan çok sınırlı milli eğitim bakanlığının aldığı öğretmen mezunların çok çokkk altında vede fizik bölümünde işin içine kuantum fiziği girince kafayı yiyormuşsun
canım merhaba ben fizik mezunuyum. Derceyle bitirdim okulu hatta oda yetmedi çift anadal yaptım. Malzeme Mühendisliğide bu sene bitti ohh valla rahatladım. Tavsiye ederim ben :):)