• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fizik öğretmenleri,adayları

jean

xoxo
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
6.479
1.417
373
Diğer
:sm_confused:Merhaba arkadaşlar aranızda ya da tanıdığınız fizik mühendisi,fizik öğretmeni,fizik mezunu olanlar var mı?okulu kaç yılda bitirdiler ve şuan ne yapıyorlar?

bir arkadasım fizik mezunu, medical fizik alanında yuksek lisans yaptı su an hastanede calısıyor, maaşı da baya iyi sanırım. fizik mezunu olanlara tavsiye ederim.

bir arkadasım fizik mezunu, medical fizik alanında yuksek lisans yaptı su an hastanede calısıyor, maaşı da baya iyi sanırım. fizik mezunu olanlara tavsiye ederim.

canım arkadaşın kaç yılda bitirdi fakülteyi?bir de zorlandı mı yüksek lisans medikal fizik ,fizik bölümü kadar zor mu?hastanede ne iş yapıyor şuan?

bencede fizik okumayın bizim okuldaki fizikçi hiç tavsiye etmedi zaten öğretmen için kontenjan çok sınırlı milli eğitim bakanlığının aldığı öğretmen mezunların çok çokkk altında vede fizik bölümünde işin içine kuantum fiziği girince kafayı yiyormuşsun

canım merhaba ben fizik mezunuyum. Derceyle bitirdim okulu hatta oda yetmedi çift anadal yaptım. Malzeme Mühendisliğide bu sene bitti ohh valla rahatladım. Tavsiye ederim ben :):)

ben fizik 2.sınıfım suanlık herşey yolunda gidiyor bakalım :)

Back