Fiziğinizde rahatsız bulduğunuz yerleri paylaşalım yorumlayalım

Babydustt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
2.116
2.445
333
bazı sebeplerden dolayı silinmiştir

Son düzenleme:

kadında kötü duran bence bel ve bilek kalınlığı onun haricindeki ölçülü yuvarlaklıklar kötü gözükmenin aksine çok hoş bence . . .

ip gibi hiç bir kıvrıma sahip olmayan bayanlar üzülmeli bence sizin yerinize . . . lahmacun küreği gibi kadın olmaz . . .

Haklısınız tabi oda var ama insan kafaya taktı mı gözünde büyütüyor sanırım :44: Lahmacun küreğine güldüm çok

bence normal görünüyor diyecektim ama alttan gelen resimde problemler daha fazla ortaya çıkmış.
kilo vermek değil de belki sıkılaşmak sorunun çözümü olabilir.

bence normal görünüyor diyecektim ama alttan gelen resimde problemler daha fazla ortaya çıkmış.
kilo vermek değil de belki sıkılaşmak sorunun çözümü olabilir.

spora gittim uzun bir süre evde bisiklet sürüyorum okuldan eve evden okula 1 saat yürüyorum fakat o bölgede sıkılaşmaya yaşayamadım. Üst bacak sıkılaştırma hareketlerini denedim ama değişim göremeyince insan umutsuzluğa kapılıyor işte

valla ben bu resimlerde bir sorun algılayamadım gayet normal geldi guzel yani:26:

Çok kalın değil belki fakat ben orantısızlıktan şikayetçiyim yani üst tarafım belim kollarım çok ince ama aşşağı indikçe kalınlaşıyor sonra ayak bileklerime doğru gene incecik oluyor alttan üstten sıkılmış sanki hepsi ortada toplanmış gibi

Sanırım sürekli pc başında oturduğum için kamburum çıkıyor

Birde o vardı bende dik durma aletleri vardı onlardan kullandım uzun süre pek işe yaramadı sanıyordum ama baya düzeldiğimin farkındayım tavsiye ederim

Bence gayet normalsin, şükret.

Teşekkür ederim tabi ki de şükür ediyorum fakat hoşuma gitmeyen beni rahatsız eden kısımlar olabilir. Buda onlardan bir tanesi

Ya 47 kiloyum daha da zayıf olmak istemiyorum ama ben 47 de olsam 50 küsürde olsam o baldır ve o küçük göbüş öyle kalacak benle çok seviyorlar beni :) Ama sporumu asla aksatmıyorum bakalım ne kadar zamanda eriticem onları..Bi gitsinler artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…