Mesela benim kalçalarım ve üst bacağım çok geniştir genel vücuduma göre hep öyle derler sizce nasıl ? Yani diğer kişiler söyledi diye ben mi gözümde büyütüyorum ki ? Aynanın karşısına geçip yemeğin salçalısı kadının kalçalısı makbul diyorum ama bikinili kızları görüyorum ip gibi bacaklar (maşallah). Ailede genetik bu ama sizden yorum almak istiyorum çok mu orantısız duruyor yoksa çok göze çarpıcak gibi değil mi ? Sizlerdende fotoğraf bekliyorum
Yatarken gene bir derece kabul edilebilir fakat otururken kendimi çok kötü hissediyorum yediğim oraya gidiyor. 2. resimde buna rağmen tıkınıyorum
bence normal görünüyor diyecektim ama alttan gelen resimde problemler daha fazla ortaya çıkmış.
kilo vermek değil de belki sıkılaşmak sorunun çözümü olabilir.
bence normal görünüyor diyecektim ama alttan gelen resimde problemler daha fazla ortaya çıkmış.
kilo vermek değil de belki sıkılaşmak sorunun çözümü olabilir.
spora gittim uzun bir süre evde bisiklet sürüyorum okuldan eve evden okula 1 saat yürüyorum fakat o bölgede sıkılaşmaya yaşayamadım. Üst bacak sıkılaştırma hareketlerini denedim ama değişim göremeyince insan umutsuzluğa kapılıyor işte
Çok kalın değil belki fakat ben orantısızlıktan şikayetçiyim yani üst tarafım belim kollarım çok ince ama aşşağı indikçe kalınlaşıyor sonra ayak bileklerime doğru gene incecik oluyor alttan üstten sıkılmış sanki hepsi ortada toplanmış gibi
Ya 47 kiloyum daha da zayıf olmak istemiyorum ama ben 47 de olsam 50 küsürde olsam o baldır ve o küçük göbüş öyle kalacak benle çok seviyorlar beni :) Ama sporumu asla aksatmıyorum bakalım ne kadar zamanda eriticem onları..Bi gitsinler artık :)