Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesela benim kalçalarım ve üst bacağım çok geniştir genel vücuduma göre hep öyle derler sizce nasıl ? Yani diğer kişiler söyledi diye ben mi gözümde büyütüyorum ki ?Aynanın karşısına geçip yemeğin salçalısı kadının kalçalısı makbul diyorum ama bikinili kızları görüyorum ip gibi bacaklar (maşallah). Ailede genetik bu ama sizden yorum almak istiyorum çok mu orantısız duruyor yoksa çok göze çarpıcak gibi değil mi ? Sizlerdende fotoğraf bekliyorum
Yatarken gene bir derece kabul edilebilir fakat otururken kendimi çok kötü hissediyorum yediğim oraya gidiyor. 2. resimde buna rağmen tıkınıyorum![]()
kadında kötü duran bence bel ve bilek kalınlığı onun haricindeki ölçülü yuvarlaklıklar kötü gözükmenin aksine çok hoş bence . . .
ip gibi hiç bir kıvrıma sahip olmayan bayanlar üzülmeli bence sizin yerinize . . . lahmacun küreği gibi kadın olmaz . . .
bence normal görünüyor diyecektim ama alttan gelen resimde problemler daha fazla ortaya çıkmış.
kilo vermek değil de belki sıkılaşmak sorunun çözümü olabilir.
valla ben bu resimlerde bir sorun algılayamadım gayet normal geldi guzel yani:26:
Sanırım sürekli pc başında oturduğum için kamburum çıkıyor![]()
Bence gayet normalsin, şükret.