Fiziğim cok bozuldu

strawberry_cake

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
3.399
8.855
158
Iyi geceler herkese. Son zamanlarda biraz kafaya takar oldum fizigimi. Iki cocugum var kizimdan sonra vucudum baya bozuldu diyebilirim. Zaten sezeryanla dogdu cocuklarim o basli basina bir deformasyon sebebi. Birde dogumdan sonra 5 kilo fazlam kaldi bir turlu veremedim bu kilolari uzerinden iki yil gecmesine ragmen. Aynaya bakinca gobek hizami cok cirkin buluyorum. Onceleri tanimadigim insanlar tarafindan bile iltifat aliyordum simdi ise biraz utaniyorum acikcasi. Ozellikle dar kiyafet giydigimde bu benmiyim nasil boyle birseye evrildim diyorum. Kizim kucuk oldugu icin fitness su an icin bir alternatif degil benim icin malesef. Varmi aranizda dogumdan sonra egzersizle vucudunu toparlayan hanimlar. Tecrubeleriniz ve tuyolariniz nedir? Eski fit halimi cok ozluyorum. Simdiden tesekkurler.

Ben varım, bir egzersiz var, yapıyorsun düzenli yaparsan 6 ay manken gibi oluyorsun, yorumlarını da oku çoğu kişi fayda görmüş. Tibet yogası, Tibet’in 5 hareketi diye geçiyor. Kitabı da var, al oku. Günde on dakikanı alıyor.
Ben kozmikbakım diye bir internet sitesinden öğrendim, ordan bak

Çocuklardan sonra +15 kilo fazlası olan ben needem yorumları kaçırmamam lazım hazır 2 gündür diyetteyken.

İlk çocukta plank ve Karatay usulü ile fittim şuan bende dediğin gibiyim.diyetteyim fakat umutsuzum egzersiz yapmaya enerjim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…