Fiyonk Örtüm Nasıl Olmuş?

BenmasMavi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
4.941
3
0
İstanbul
Hani şu çarşı pazarda 1 tl ye satılan artık perdelerden dikilmiş örtüler var ya -bilirsiniz muhakkak- geçen onlardan görüp çok beğendim,
hadi alayım dedim eve gidince beğenmezsem veririm birine yada atarım dedim.

Örtü baya büyüktü.Ben kestim ortadan ikiye.Pembe tokamın taşıyla da ortasından büzüştürüp fiyonk şekli verdim...Nasıl olmuş sizce :hulya:

Bu çocuk odalarının kapılarının üstüne de gayet hoş bir aksesuar olabilir boshayallersmile.

çok güzel olmuş. benim de yazıcımın üstünde lila rengi örtü vardı,onun üzerine pembe simli örtüyü bu şekilde yapıp koymuştum. hem alttaki lila örtü gözüküyodu, hem de 2 renk hoş bi kombin oluşturmuştu boshayallersmile

fiyonk örtü yazınca atladım geldim kaydirigubbakcemile4
mavim yine tasarlamış bişey meğersem :3: :dance:
sana ait bişi görmek güzel, renklerine bayıldım tasarım mendisim olumunekankayizsmile

güzel fikir olmuş bende almıştım pazardan 1 tlye evde dolu ne yapsam diyorum bende yapayım:hulya:

çok güzel olmuş. benim de yazıcımın üstünde lila rengi örtü vardı,onun üzerine pembe simli örtüyü bu şekilde yapıp koymuştum. hem alttaki lila örtü gözüküyodu, hem de 2 renk hoş bi kombin oluşturmuştu boshayallersmile

bak sen yazıcısında bile tüller var banu alkanım benim neremi neremikaydirigubbakcemile3

O da değişik bir fikir olmuş.Sizin de elinize sağlık a.s.

fiyonk örtü yazınca atladım geldim kaydirigubbakcemile4
mavim yine tasarlamış bişey meğersem :3: :dance:
sana ait bişi görmek güzel, renklerine bayıldım tasarım mendisim olumunekankayizsmile

Bana ait daha çok şey var görmek istersen aklinialirimsmile

Çok hoşş durmuşş mavicim ellerine sağlık süperr...

Saol kuzum beğenmene sevindim :1hug:

Hepinize teşekkürler kızlar

Back
X