Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) başka eklicekleriniz varmı acabaUyarsa neden olmasın tabi ki :)
hırka ile leoparı sormuştum...e ilk ben sordum bana niye fiyat söylemedin???
Elimdeki kuşağı belinize bağlıyorsunuz.Elbisenin detaylı resmini rica etsem.mumkunse tabi ikisini istiyorum açıkçası.
hırka ile leoparı sormuştum...
Canım söyledim sandım kusura bakma leopar XL ama dar kesim L bedene de uyar 5 lira hırka M beden 10 lirahırka ile leoparı sormuştum...
Çok var beni takipte kalın. Bu gece yayınlayamayacağım küçük çocuğum var :):) başka eklicekleriniz varmı acaba
Ikinci de çok beğendim benim 1 hafta sonra bi yerden ödemem gelicek.eğer 1 hafta beklersen bunları almak isterim.hem belki başka bişeyler daha eklersen. Ama beklemem dersen canın sağ olsun anlarımElimdeki kuşağı belinize bağlıyorsunuz.
Ikisini de yani... yanlış yazmisimIkinci de çok beğendim benim 1 hafta sonra bi yerden ödemem gelicek.eğer 1 hafta beklersen bunları almak isterim.hem belki başka bişeyler daha eklersen. Ama beklemem dersen canın sağ olsun anlarım
Elbiseyi ayırabilirim size. Ama hırkayı önceden biri daha sormuş şimdi cevapladım. Eğer o almazsa ayırırım. Ekleceklerime de bakarsınızIkinci de çok beğendim benim 1 hafta sonra bi yerden ödemem gelicek.eğer 1 hafta beklersen bunları almak isterim.hem belki başka bişeyler daha eklersen. Ama beklemem dersen canın sağ olsun anlarım
Tamam canım sana da hayırlı satışlar. :)o ben oluyorum ...sağol cnm..kiremit rengi bana uygun değil...ama seni takip edicem..kısmetse leoparlı olanla bikaç şey daha düşünücem..ilgine teşekkür ederim...ve adaletine..hayırlı satışlar
Tmm takipteyim hırka satılmazsa kesin alırım ikisini de.hak geçmesin beklerimElbiseyi ayırabilirim size. Ama hırkayı önceden biri daha sormuş şimdi cevapladım. Eğer o almazsa ayırırım. Ekleceklerime de bakarsınız
anladım cnmHalk bankası garanti ve finansbank var:)