leoparlı olan bluzla kırmızı yamalı hırka kaç beden ?ne kadar cnm?takas düşünüyor musun?iyi satışlar...beden de yazsaydın cnm..
Merhaba ben takas düşünmüyorum. Valla siz söyleyin fiyatı . Hırka hiç giyilmedi etiketi üstünde :) leoparı XL ama dar kesim. Hırka Mudo M bedenleoparlı olan bluzla kırmızı yamalı hırka kaç beden ?ne kadar cnm?takas düşünüyor musun?
cnm sen bişeyler söyle bakalım..takas düşünseydin daha iyi olurdu ama..olmazsa özelden yaz cnm..Merhaba ben takas düşünmüyorum. Valla siz söyleyin fiyatı . Hırka hiç giyilmedi etiketi üstünde :) leoparı XL ama dar kesim. Hırka Mudo M beden
Siz söyleyin fiyatı makul lütfen MUDO M beden hiç giyilmedi etiketliKırmızı hırka beden fıyat nedır
Siz söyleyin fiyatı makul lütfen MUDO M beden hiç giyilmedi etiketli
10 lira hırka M bedenSız önce belırlesenız ona göre daha uygun olur...sonuçta herkes uygun almak ıster burda...soylersenız sevınırım...
Hırka yi istiyorummmmmm10 lira hırka M beden
Düz siyah elbiseyi diyorsanız 10 lira afrodit marka M beden ama kumaşı esnek L de olur herhalde. Hırka kiremit rengi yanlış olmasın hiç giyilmedi mudo M beden 10 liraHayırlı satislar olsun...
Kırmızı hırka ve siyah elbise (2.resimdeki elbise yani) beden ve fiyat nedir öğrenmek mumkunmu.
Fiyat siz verin deme sen bi rakam ver
Uyarsa neden olmasın tabi ki :)Hırka yi istiyorummmmmm
Elbisenin detaylı resmini rica etsem.mumkunse tabi ikisini istiyorum açıkçası.Düz siyah elbiseyi diyorsanız 10 lira afrodit marka M beden ama kumaşı esnek L de olur herhalde. Hırka kiremit rengi yanlış olmasın hiç giyilmedi mudo M beden 10 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?