Fiyatları siz koyun MARKA elbiseler bluzlar

Sardunya

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2007
542
29
323
İstanbul
Eki Görüntüle 1373704
Kızlar merhaba dolabımdakileri boşaltıyorum. Hepsi temiz markadır. Genelde mudo koton LCW afrodit. Beğendiklerinizi siz fiyat belirleyin. Bedenlerini istediklerinizin yazayım. Kaçırmayın. Daha da çok şey var ancak bunları ekleyebildim. Üzerinde etiketi olanlar hiç giymediklerimde var.

Eklentiler

• image.jpg
    106,3 KB · Görüntüleme: 204
  • image.jpg
    77,1 KB · Görüntüleme: 190
  • image.jpg
    139,9 KB · Görüntüleme: 196
  • image.jpg
    157,8 KB · Görüntüleme: 200
  • image.jpg
    186,4 KB · Görüntüleme: 202
  • image.jpg
    124,2 KB · Görüntüleme: 187
  • image.jpg
    125,6 KB · Görüntüleme: 206
  • image.jpg
    214,9 KB · Görüntüleme: 188
  • image.jpg
    160,3 KB · Görüntüleme: 190
  • image.jpg
    137 KB · Görüntüleme: 191
iyi satışlar...beden de yazsaydın cnm..

Hayırlı satışlar canım bir daha yüklemeden önce düzeltip koyarsan olur:))

leoparlı olan bluzla kırmızı yamalı hırka kaç beden ?ne kadar cnm?takas düşünüyor musun?
Merhaba ben takas düşünmüyorum. Valla siz söyleyin fiyatı . Hırka hiç giyilmedi etiketi üstünde :) leoparı XL ama dar kesim. Hırka Mudo M beden

Merhaba ben takas düşünmüyorum. Valla siz söyleyin fiyatı . Hırka hiç giyilmedi etiketi üstünde :) leoparı XL ama dar kesim. Hırka Mudo M beden
cnm sen bişeyler söyle bakalım..takas düşünseydin daha iyi olurdu ama..olmazsa özelden yaz cnm..

Hayırlı satislar olsun...
Kırmızı hırka ve siyah elbise (2.resimdeki elbise yani) beden ve fiyat nedir öğrenmek mumkunmu.
Fiyat siz verin deme sen bi rakam ver

Hayırlı satislar olsun...
Kırmızı hırka ve siyah elbise (2.resimdeki elbise yani) beden ve fiyat nedir öğrenmek mumkunmu.
Fiyat siz verin deme sen bi rakam ver
Düz siyah elbiseyi diyorsanız 10 lira afrodit marka M beden ama kumaşı esnek L de olur herhalde. Hırka kiremit rengi yanlış olmasın hiç giyilmedi mudo M beden 10 lira

Düz siyah elbiseyi diyorsanız 10 lira afrodit marka M beden ama kumaşı esnek L de olur herhalde. Hırka kiremit rengi yanlış olmasın hiç giyilmedi mudo M beden 10 lira
Elbisenin detaylı resmini rica etsem.mumkunse tabi ikisini istiyorum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…