Fiyatlar Düştü!! Alın Bitsin/satımıştır.

ay az önce senin hesabın kapanmış zannettim arkadaş yazınca
canım sen kaç beden giyiyorsun ben sana olabilecekleri söyliyim hemen sadece mango gri pantolonun paça boyuyla oynadım.

canım yukarda görsellerin hemen yanına açıklamaları yazdım

[sıze=3]5 tl lik ürünleri kaçırmayın kızlar 30. Sayfadan itibaren taki edebilirsiniz....[/sıze]

Son düzenleme:
canım yukarda görsellerin hemen yanına açıklamaları yazdım

canım çok saol yoruyorum seni de su zara beli 38 cm olan esnemiş halimi onu anlayamadım.

birde rodi, beyaz mango, 38 cm lik zara ,birde zebralı gibi olan kot bunların en son oluru ne olur özelden bildirirmisin.

canım çok saol yoruyorum seni de su zara beli 38 cm olan esnemiş halimi onu anlayamadım.

birde rodi, beyaz mango, 38 cm lik zara ,birde zebralı gibi olan kot bunların en son oluru ne olur özelden bildirirmisin.

rodi kalsın buyuk galiba o ya

YOK CANIM NE DEMEK TABİ SORACAKSIN
zara esnese bile 39 cm oluyor tatlım zebralı dediğin mango, beyazdan önceki sanırım deil mi

YOK CANIM NE DEMEK TABİ SORACAKSIN
zara esnese bile 39 cm oluyor tatlım zebralı dediğin mango, beyazdan önceki sanırım deil mi

evet dğru canım yalnız rodi kalsın birde zaranın basen ölçebilirmisin onu beğendim ama almaya korkuyorum ya (

evet dğru canım yalnız rodi kalsın birde zaranın basen ölçebilirmisin onu beğendim ama almaya korkuyorum ya (

tamam canım kaç bedensinki sen olur olmaz söyliyim.walla bende çoookk beğenmiştim onu

ya söyle ben lcw de falan 38 bile bol geliyor bazen. mavinin kotlarındada 27-28 likralılarda giyiniyorum ondan rodi 31 görünce bacakları falan bol gelir diye düşündüm

baseni nerden ölçerim pek bilmiyorum ama 47 48 falan sanırım popo kısmının tam ortasını ölçtüm pantolonun

ya söyle ben lcw de falan 38 bile bol geliyor bazen. mavinin kotlarındada 27-28 likralılarda giyiniyorum ondan rodi 31 görünce bacakları falan bol gelir diye düşündüm

rodi bol olur o zaman diğerleri olur ama 38 bol geliyorsa

47.sayfadan itibaren 5 tl lik ürünleri görebilirsiniz
30.sayfadan itibaren kalan ve yeni eklenen ürünleri görebilirsiniz

deri detaylı kot tayt pantolon 23 tl
triko ceket 17 tl
zara tşört 15 tl
botti 38 numara 25 tl
koton çanta 35 tl

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…